Meksikancha salat
Masalliqlar:
-
1/2 bosh karam
-
200 gramm konservalangan makkajo'xori
-
1 bosh qizil piyoz
-
0.5 ta qizil bulg'or qalampiri
-
0.5 ta yashil bulg'or qalampiri
-
50 millilitr zaytun moyi
-
0.5 choy qoshiq maydalangan zira
-
0.5 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika)
-
1 osh qoshiq limon sharbati
-
ta'bga qarab tuz va murch
Yo’nalishlar
Meksikancha salat yozgi ratsion uchun juda qo’l keladi. Juda yorqin va ishtahaochar bu salat vitaminlarga boyligi bilan sizni xursand qiladi.
Bu yegulikni nafaqat salat sifatida, balki biror bir taomga garnir sifatida ham tayyorlash mumkin.
Tayyorlaniladigan ichimlikka taxminan 25 000 so’m pul sarflaniladi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
1/2 bosh karam | |
200 gramm konservalangan makkajo'xori | |
1 bosh qizil piyoz | |
0.5 ta qizil bulg'or qalampiri | |
0.5 ta yashil bulg'or qalampiri | |
50 millilitr zaytun moyi | |
0.5 choy qoshiq maydalangan zira | |
0.5 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika) | |
1 osh qoshiq limon sharbati | |
ta'bga qarab tuz va murch |
Karamni yupqa qilib to'g'raymiz, ammo qattiq joylarini ishlatmaymiz. Tuz sepib, qo'lda yaxshilab aralashtiramiz.
Qizil piyoz va bulg'or qalampirlarini tozalab, maydaroq to'rtburchak qilib to'g'raymiz.
Piyoz, bulg'or qalampiri, makkajo'xori va karamni aralashtirib olamiz.
Aralashmasini tayyorlab olamiz. Buning uchun zaytun moyini maydalangan zira va quritilgan shirin qalampir solamiz. Limon sharbatini ham quyib, sanchiqda aralashtirib olamiz.
Salat ustidan aralashmasini quyib, dasturxonga tortamiz.
Yoqimli ishataha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
1/2 bosh karam | |
200 gramm konservalangan makkajo'xori | |
1 bosh qizil piyoz | |
0.5 ta qizil bulg'or qalampiri | |
0.5 ta yashil bulg'or qalampiri | |
50 millilitr zaytun moyi | |
0.5 choy qoshiq maydalangan zira | |
0.5 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika) | |
1 osh qoshiq limon sharbati | |
ta'bga qarab tuz va murch |