fbpx
Qulupnay-yalpizli limonad

Qulupnay-yalpizli limonad

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Qulupnay va yalpizli limonad nafaqat mazasi, balki ajoyib yorqin ko’rinishi bilan kayfiyatni ko’tara oladi.

Uy sharotidia foydali xususiyatlarini saqlagan holda limonadni qanday tayyorlash mumkinligini hozirgi retseptimiz orqali bilib olasiz.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 10 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

1 litr gazlangan suv
300 gramm qulupnay
4 dona yalpiz yaproqchalari
100 gramm shakar
1 ta kattaroq limon
birga tortish uchun muz bo'lakchalari
bezatish uchun bir necha dona qulupnay
Qadam 1
Tugallandi

Qulupnaylarni yuvib, dumchasidan ajratamiz va ikkiga bo'lib, blender idishiga solamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Limon po'stini qirg'ichdan chiqarib, qulupnaylar ustidan solamiz. So'ng oq rangli po'stini archib tashlab, o'zini to'g'rab, qulupnaylarni ustidan solamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Qulupnaylar ustidan yalpiz va shakarni solib, blenderda maydalab olamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Aralashma ustidan gazli suvni quyib, aralashtiramiz va 30 daqiqaga sovutgichga olib qo'yamiz.

Qadam 5
Tugallandi

So'ng ichimlikni to'rli suzgichdan o'tkazib olamiz.

Qadam 6
Tugallandi

Bokallarga muz bo'lakchalari, yalpiz yaproqchalari, qulupnayni solib, ustidan limonadni quyamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

1 litr gazlangan suv
300 gramm qulupnay
4 dona yalpiz yaproqchalari
100 gramm shakar
1 ta kattaroq limon
birga tortish uchun muz bo'lakchalari
bezatish uchun bir necha dona qulupnay
oldingi
Baqlajon va pomidorlar bilan dimlab pishirilgan go’shtli taom
keyingi
Ideal darajali bezelar

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.