fbpx
Iste’mol sodasi bilan pishirilgan non

Iste’mol sodasi bilan pishirilgan non

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Yangi pishgan nondanda mazaliroq yana nima bo’lishi mumkin? Lekin xamir qorish va pishirishga har doim ham vaqt bo’lavermaydi.

Unda bizning tezpishar nonimizga e’tibor qarating.

Biz sizlarga tez tayyorlaniladigan, mazali xushbo’y non tayyorlash usulini o’rgatmoqchimiz.

Xamir 5 daqiqa davomida qoriladi va darhol pishirishga qo’yiladi. Bug’doy uni o’rniga bir necha un navlarini aralashtirib solsa ham bo’ladi. Zig’ir urug’chalari o’rniga kungaboqar pistasi yoki xohlagan yong’oq turlaridan foydalansa bo’ladi.

Masalliqlar:

450 gramm un
1 choy qoshiq tuz
1 choy qoshiq iste'mol sodasi
400 millilitr qatiq
1 osh qoshiq zig'ir urug'chalari
Qadam 1
Tugallandi

Un, tuz, iste'mol sodasi va zig'ir urug'lari aralashtiriladi.

Qadam 2
Tugallandi

So'ng qatiq solib, xamir qoriladi.

Qadam 3
Tugallandi

Stol ustiga un sepilib, xamir ustiga qo'yiladi va aylana shakl beriladi.
Chiroyli chiqishi uchun pichoq bilan xamir usti biroz kesiladi.

Qadam 4
Tugallandi

200 C darajada qizdirilgan duxovkada 40 daqiqa davomida pishirib olinadi.
Yangiliklarga boy mazali retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga a'zo bo'ling.

  • O’rtacha
  • 200 C

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

450 gramm un
1 choy qoshiq tuz
1 choy qoshiq iste'mol sodasi
400 millilitr qatiq
1 osh qoshiq zig'ir urug'chalari
oldingi
Kartoshkali toblatma (graten)
keyingi
Kraffinlar

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.