Videoretsept: Tayyor xamirdan pishirilgan piyozli qatlama
Masalliqlar:
-
1 o'ram "Mali"dan tayyor piyozli qatlama xamiri
-
qovurish uchun o'simlik yog'i
-
birga tortish uchun smetana yoki qaymoq
Yo’nalishlar
Endilikda bo’sh vaqti yo’qligidan aziyat chekuvchi ayollarimiz ham tobida pishgan va juda mazali qatlamalardan pishirib, oila a’zolarini siylashi mumkin.
Piyozli qatlama nonushtabop yegulik bo’lib, uni choy yoki qaymoq bilan birga iste’mol qilish juda xush yoqadi.
Muhim! Bunday tayyor qatlamalar xamirini kutib o’tirmasdan, tovaga solib pishirish mumkinligi esa nihoyatda qulaydir!
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 10 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
1 o'ram "Mali"dan tayyor piyozli qatlama xamiri | |
qovurish uchun o'simlik yog'i | |
birga tortish uchun smetana yoki qaymoq |
Tovaga ozroq yog' quyib, qizdirib olamiz.
Qatlamalarni o'ramini ochib, yumshashini kutmay tovaga solamiz.
O'rtacha olovda ikkala tomonini 2-3 daqiqadan, qizartirib pishirib olamiz.
Muhim! Qatlamalarni yumshashini kutmasdan birdan qovurib olaveramiz - bu esa juda qulaydir!
Qolganlarini ham xuddi shunday usulda pishirib olamiz(qadog'ida 4 dona qatlamalar mavjud).
Ehtiyojga qarab, qovurish vaqtida qopqog'ini yopib pishiramiz.
Masalliqlar:
1 o'ram "Mali"dan tayyor piyozli qatlama xamiri | |
qovurish uchun o'simlik yog'i | |
birga tortish uchun smetana yoki qaymoq |