fbpx
Yeryong’oqli pastadan qilingan pechenyelar

Yeryong’oqli pastadan qilingan pechenyelar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Agarda siz biror marta yeryong’oqli pastadan tayyorlangan pechenyelardan ta’tib ko’rgan bo’lsangiz, unda ularning qanday mazali ta’mdaligini bilasiz.

Bunday pechenyelar ayniqsa bir stakan sut bilan yanada lazzatliroqdir. Endilikda bizlar ham ortiq qolgan pastani qayerga ishlatish kerakligini o’rganib oldik)

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 15 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

250 gramm yeryong'oq pastasi
150 gramm shakar
1 dona tuxum
ta'bga qarab tuz
Qadam 1
Tugallandi

Idishga yeryong'oqli pasta, shakar, tuxum va tuzni solib, silliq holatga kirgunicha 2-3 daqiqa aralashtirib olamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Aralashmani ikkita qoshiq yordamida yoki qo'limizni yog'lab, aylana shaklchalar yasab olamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Pechenyelarni pergament qog'oz ustiga terib chiqamiz va qizigan pechda 10 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

250 gramm yeryong'oq pastasi
150 gramm shakar
1 dona tuxum
ta'bga qarab tuz
oldingi
Tunets balig’i va quritilgan pomidordan salat
keyingi
Videoretsept: Mikroto’lqinli pechda pishirilgan bananli keks

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.