Qo’ziqorin va pishloq qo’shilgan tovuqli taom

Qo’ziqorin va pishloq qo’shilgan tovuqli taom

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Tovuqli taomlarni xush ko’ruvchilar uchun ajoyib retsept! Qo’ziqorin va pishloq qo’shib pishiriladigan mazali tovuqli taom.

Bunday ajoyib uyg’unlikdagi taom, har bir oila a’zolaringizga yoqishi aniq.

Masalliqlar:

Adjust Servings:
600 gramm veshenkalar
700 gramm tovuq go'shti (lahm)
2 ta piyoz
14-15 dona pomidor cherry Pomidorsiz pishirsa ham mazali chiqadi
150 gramm qattiq pishloq
2 osh qoshiq mayonez
ta'bga qarab tuz va murch
yarim choy qoshiq zira
Qovurish uchun o'simlik yog'i
Qadam 1
Tugllandi

Piyozni mayda to'g'rab, yog' qizdirilgan tovada qovurib olamiz.

Qadam 2
Tugllandi

Ustidan uzunchoq to'g'ralgan qo'ziqorinlarni solib 15 daqiqaga dimlab qo'yamiz.

Qadam 3
Tugllandi

Go'shtni kattaroq bo'laklarga bo'lamiz, taxminan 10x10 sm da. Keyin oshxona bolg'achasi bilan urib chiqamiz.

Qadam 4
Tugllandi

Mayonezga tuz va ziravorlarni qo'shamiz va go'shtga surtib chiqamiz.

Go'shtni ustini 10-15 daqiqaga yelim qog'oz bilan yopib qo'yamiz.

Qadam 5
Tugllandi

Go'shtni olib patnisga teramiz, ustidan ikkiga bo'lingan pomidorlarni terib chiqamiz va oxirida qo'ziqorinlarni teng taqsimlab chiqamiz.

180 C darajali pechga 20 daqiqaga qo'yamiz.

Qadam 6
Tugllandi

Pishloqni olib qirg'ichdan o'tkazamiz va tovuqlarni ustidan sepib, yana 10 daqiqaga gaz pechiga qo'yamiz. Mana ovqatimiz ham tayyor. Bu ovqatni kartoshkali pyure yoki kartoshka qalamchalari (fri) bilan dasturxonga torting. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • Serves 4
  • O’rtacha
  • 180 C

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Adjust Servings:
600 gramm veshenkalar
700 gramm tovuq go'shti (lahm)
2 ta piyoz
14-15 dona pomidor cherry Pomidorsiz pishirsa ham mazali chiqadi
150 gramm qattiq pishloq
2 osh qoshiq mayonez
ta'bga qarab tuz va murch
yarim choy qoshiq zira
Qovurish uchun o'simlik yog'i
oldingi
Batafsil fotoretsept: «Chumoli uyasi» torti
keyingi
O’rama xonim

Fikringiz