Yeryong’oq va bananli batonchalar

Yeryong’oq va bananli batonchalar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Nonushtalar va batonchalar siz o’ylaganingizdan ham foydaliroqdir. Bunday batonchalar faqatgina 3 xil mahsulotlardan tayyorlaniladi xolos.

Quyidagi masalliqlardan 5 kishilik batonchalar hosil bo’lib, ularning har biri 315 kKalni tashkil qiladi.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 50 000 so’m pul sarflaniladi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

180 gramm suli parchalari
4 ta yaxshi pishgan banan
125 gramm yeryong'oq pastasi
Qadam 1
Tugllandi

Gaz pechini 180 C darajaga yoqib qo'yamiz. To'rtburchak qolip olib, tagiga pergament qog'oz to'shaymiz.

Qadam 2
Tugllandi

Bananlarni po'stidan tozalab, sanchiq bilan maydalab, pyure qilib olamiz.

Qadam 3
Tugllandi

Idishga ezilgan banan, suli parchalari va yeryong'oqli pastani solib aralashtirib olamiz.

Qadam 4
Tugllandi

Aralashmani qolipga solib, ustini tekislaymiz va qizigan gaz pechiga qo'yib, 25 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Qadam 5
Tugllandi

So'ng xohlagan hajmdagi batonchalar kesib olib, iste'mol qilamiz.

Bunday batonchalarni germetik yelim qog'zoga solib, 4-5 kun sovutgichda, 2 oygacha muzlatgichda saqlash mumkin.

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

180 gramm suli parchalari
4 ta yaxshi pishgan banan
125 gramm yeryong'oq pastasi
oldingi
Lanchboks uchun g’oya: Dudlangan mol go’shti va pishloqli maffinlar
keyingi
Uy sharoitida quritilgan pomidorlardan tayyorlash

Fikringiz