Tuxum va rediskadan salat

Tuxum va rediskadan salat

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Yilning qaysi mavsumi bo’lishiga qaramasdan, ko’katlardan tayyorlaniladigan salatni hech kim rad etolmaydi. Chunki bunday salatlar yengilligi va tez hazm bo’lishi bilan ham ko’pchilikka yoqadi.Yangi uzilgan ko’katlar esa bozorlarimizda yil bo’yi sotilaveradi. Aytgancha, bu salatdan taraladigan is esa ko’klamning yaqinlashayotganidan darak beradi.

Masalliqlar:

Adjust Servings:
1 bog' rediska
3 ta tuxum
1 bog' shivit
3-4 poycha ko'k piyoz
yarim bog' kashnich
200 gramm smetana
ta'bga qarab tuz va murch
Qadam 1
Tugllandi

Tuxumni qaynatib olamiz, sovutib po'stidan xalos etamiz.

So'ng tuxumni yarim aylana shaklida to'g'raymiz.

Qadam 2
Tugllandi

Rediskani yupqa parrak qilib to'g'rab olamiz.

Qadam 3
Tugllandi

Ko'katlarni yaxshilab yuvamiz va qog'oz sochiq yordamida quritamiz.

Ularni ham to'g'rab olamiz.

Qadam 4
Tugllandi

Barcha to'g'ragan masalliqlarni katta idishga solamiz va smetana, tuz va murch solib aralashtiramiz.

Agarda siz salat yanada yengilroq bo'lishini istasangiz, smetanani o'rniga qatiqdan foydalaning. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • 20 daqiqa
  • Serves 4
  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Adjust Servings:
1 bog' rediska
3 ta tuxum
1 bog' shivit
3-4 poycha ko'k piyoz
yarim bog' kashnich
200 gramm smetana
ta'bga qarab tuz va murch
oldingi
Videoretsept: “Zebra” keksi
keyingi
Bulg’or qalampirli tovuq go’shtidan kotletlar

Fikringiz