fbpx
Bulg’or qalampirli tovuq go’shtidan kotletlar

Bulg’or qalampirli tovuq go’shtidan kotletlar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Tovuq go’shtidan kotletlarning ta’mi a’lo darajada chiqishiga erishish uchun ozroq ter to’kishimizga to’g’ri keldi. O’zimizning mazali va ishtahaochar kotletlarimizni siz bilan bo’lishamiz.

Bulg’or qalampiri ularga o’ziga xos ta’m, shu bilan birga mayinlik va chiroyli ko’rinish baxsh etadi. Xohishga ko’ra kotletlarga oshko’katlar solsa ham bo’ladi.

Masalliqlar:

300-400 gramm tovuq go'shti (lahm)
1 ta qizil bulg'or qalampiri
1 bosh piyoz
50 gramm pishloq
1 ta non bo'lagi
3-4 tishcha sarimsoqpiyoz
4 osh qoshiq un
qovurish uchun o'simlik yog'i
ta'bga qarab tuz va murch
Qadam 1
Tugallandi

Non bo’lagi ozroq sutga ivitib qo’yiladi. Tovuq go’shti va piyoz qiymalagichdan o’tkaziladi va ularga ivitilgan non qo’shiladi. Xohishga ko’ra tovuq go’shti mayda to’g’ralsa ham bo’ladi.

Qadam 2
Tugallandi

Qizil bulg’or qalampiri maydalanib to’g’raladi.

Qadam 3
Tugallandi

Pishloq qirg’ichdan o’tkaziladi.

Qadam 4
Tugallandi

Qiyma, bulg’or qalampiri va pishloq idishga solinadi. Tuxum, ziravorlar va to’g’ralgan ko’katlar ham qo’shiladi. Barcha masalliqlar yaxshilab aralashtiriladi va to’qmoqlanadi.

Qadam 5
Tugallandi

Hosil bo’lgan qiymaga qo’llarni ho’llab dumaloq shakl beriladi. Kotletlar qizdirilgan yog’da ikki tomoni 5-8 daqiqadan qovuriladi. Tayyor bo’lguncha qopqog’i yopilib past olovda dimlanadi. Yoqimli ishtaha!

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

300-400 gramm tovuq go'shti (lahm)
1 ta qizil bulg'or qalampiri
1 bosh piyoz
50 gramm pishloq
1 ta non bo'lagi
3-4 tishcha sarimsoqpiyoz
4 osh qoshiq un
qovurish uchun o'simlik yog'i
ta'bga qarab tuz va murch
oldingi
Tuxum va rediskadan salat
keyingi
Batafsil fotoretsept: Somsa uchun qatlamali xamir

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.