fbpx
Tunets balig’i va ismaloq solib pishirilgan kish

Tunets balig’i va ismaloq solib pishirilgan kish

Masalliqlar:

  • Xamiriga:

  • Asosiga:

Yo’nalishlar

Usti ochiq pirog yoki kish — bu qumoq xamir va asos siatida esa turli-tuman masalliqlar birlashmasidan iborat bo’ladi. Вizlar esa bugun uni tunets balig’i va ismaloq solib pishirdik.

Bizlar pirogni aylanasi 22 sm li qolipda pishirdik.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 50 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

Xamiriga:
230 gramm un
135 gramm margarin
3 osh qoshiq 15-20 % li smetana
1 choy qoshiq qabartma
bir chimdim tuz
Asosiga:
350 gramm konservalangan tunets balig'i
3 ta tuxum
1 bog' ismaloq
100 gramm qizil bulg'or qalampiri
125 gramm 15-20 % li smetana
100 gramm pishloq
50 millilitr sut
ta'bga qarab tuz va murch
Qadam 1
Tugallandi

Xamiri:

Qabartma bilan unni aralashtirib olamiz.

Muzdek margarinni qirg'ichdan chiqarib solamiz. Qo'lda yaxshilab ishqalab olamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Smetana, tuzni solib, xamir qorib olamiz. Xamirni pelyonkaga o'rab, 20 daqiqaga sovutgichga olib qo'yamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Asosi

Bulg'or qalampirini to'rtburchak, ismaloqning faqat barglarini xohlagan shaklda to'g'rab olamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Tunets balig'ini sanchiq bilan ezib maydalab olamiz. Ustidan tuxum, qirg'ichdan chiqarilgan pishloq, smetana, sut, tuz va murchni solib, aralashtirib olamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Gaz pechini 180 C darajaga yoqib qo'yamiz.

Qadam 6
Tugallandi

Xamirni pergament qog'oz ustida yoyib, qolipga olamiz. Chetlarini bosib, "quloqchalar" hosil qilamiz. Asosni solib, tekislaymiz va pechga qo'yib, 45 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Qadam 7
Tugallandi

Kishni qolipida sovutib, so'ng qolipidan ajratamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Xamiriga:
230 gramm un
135 gramm margarin
3 osh qoshiq 15-20 % li smetana
1 choy qoshiq qabartma
bir chimdim tuz
Asosiga:
350 gramm konservalangan tunets balig'i
3 ta tuxum
1 bog' ismaloq
100 gramm qizil bulg'or qalampiri
125 gramm 15-20 % li smetana
100 gramm pishloq
50 millilitr sut
ta'bga qarab tuz va murch
oldingi
Videoretsept: Pomidor-qaymoqli qaylada pishirilgan tovuq
keyingi
Videoretsept: Sutli qaynatma quymoqlar

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.