Tovuq va pishloqli sloykalar
Masalliqlar:
-
500 gramm tayyor qatlama xamir
-
350 gramm tovuq filesi
-
100-150 gramm piyoz
-
50 gramm sariyog'
-
100 gramm ismaloq
-
50 gramm tvorogli pishloq
-
ta'bga ko'ra tuz va murch
-
15 gramm kunjut
-
ustiga surtish uchun tuxum
-
1 osh qoshiq o'simlik yog'i
Yo’nalishlar
Biz to’yimli va ishtahaochar bo’lgan, tovuqli sloykalar tayyorlashingizni maslahat beramiz. Agar nachinkani yana mayin pishloq va ko’kat bilan to’ldirsa, ular yanada mazali bo’ladi.
Ushbu pishiriq uchun minimal vaqt va tayyor xamir kerak bo’ladi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 45 000 so’m. *
narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
500 gramm tayyor qatlama xamir | |
350 gramm tovuq filesi | |
100-150 gramm piyoz | |
50 gramm sariyog' | |
100 gramm ismaloq | |
50 gramm tvorogli pishloq | |
ta'bga ko'ra tuz va murch | |
15 gramm kunjut | |
ustiga surtish uchun tuxum | |
1 osh qoshiq o'simlik yog'i |
Qatlama xamirni xona haroratida eritamiz.
Tovuq filesini go'shtmaydalagichdan o'tkazamiz yoki mayda to'g'raymiz.
Piyoz va ismaloqni mayda to'g'raymiz.
Qizdirilgan tovada ismaloqni 1 daqiqa yumshagunicha pishiramiz va idishga olib qo'yamiz.
So'ngra tovaga o'simlik yog'i quyib, piyoz va tovuq qiymasini o'rtacha olovda, tahminan 5 daqiqa qovuramiz.
So'ngra sariyog', tuz va murch solib, 5-7 daqiqa pishiramiz.
Qovurilgan massani ismaloq turgan idishga solib, aralashtiramiz.
Xamirni 0,5 smli to'g'ri to'rtburchak shaklida yoyib, 10ga 10 smli to'rtburchaklarga kesib olamiz.
Har bir to'rtburchakga tvorogli pishloq surtib, 1 osh qoshiqdan nachinka qo'yamiz va yonlarini konvert shaklida tugamiz.
Masalliqlar:
500 gramm tayyor qatlama xamir | |
350 gramm tovuq filesi | |
100-150 gramm piyoz | |
50 gramm sariyog' | |
100 gramm ismaloq | |
50 gramm tvorogli pishloq | |
ta'bga ko'ra tuz va murch | |
15 gramm kunjut | |
ustiga surtish uchun tuxum | |
1 osh qoshiq o'simlik yog'i |