Tovuq va pishirilgan bulg’or qalampiridan sendvich
Masalliqlar:
-
150 gramm qaynatilgan tovuq go'shtiyoki pechda pishirilgan
-
1 dona oq baton
-
2-3 dona qizil bulg'or qalampiri
-
2 dona salat bargi
-
1 bog' rukkola ko'kati
-
4 ta sendvichga mo'ljallangan pishloqli plastinkalar
-
4 choy qoshiq mayonez
-
1 choy qoshiq xantal
Yo’nalishlar
Agarda sizda qaynatilgan yoki peshda pishirilgan tovuq go’shti ortib qolgan bo’lsa, unda mana bunday ko’rinishdagi ajoyib sendvichlardan tayyorlab ko’ring.
Bunday yegulik juda tez tayyorlanib, birga ish va o’qishga olib borish uchun ham juda qulay sanaladi.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 16 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
150 gramm qaynatilgan tovuq go'shti | |
1 dona oq baton | |
2-3 dona qizil bulg'or qalampiri | |
2 dona salat bargi | |
1 bog' rukkola ko'kati | |
4 ta sendvichga mo'ljallangan pishloqli plastinkalar | |
4 choy qoshiq mayonez | |
1 choy qoshiq xantal |
Bulg'or qalampirini yuvib, quritamiz, so'ng 200 С darajada qizigan pechda 20 daqiqa davomida butunligicha pishirib olamiz.
Qaynoq bulg'or qalampirlarini tog'orachaga solib, ustini 15 daqiqa davomida yopamiz. So'ng biroz sovisa, po'stini olib tashlash osonroq kchadi.
Batonni teng ikkiga bo'lib, har birini ko'ndalangiga kesib chiqamiz.
Xantal va mayonezni aralashtirib, batonning ichki tomoniga surtib chiqamiz.
Ikkita baton bo'lagiga salat bargi, to'g'ralgan tovuq go'shti, pishirilgan bulg'or qalampiri, ikkitadan pishloq bo'lagi va rukkolani ustma-ust terib chiqamiz. Ikkinchi baton bo'lagi bilan ustini yopamiz.
Sendvich tayyor, yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
150 gramm qaynatilgan tovuq go'shti | |
1 dona oq baton | |
2-3 dona qizil bulg'or qalampiri | |
2 dona salat bargi | |
1 bog' rukkola ko'kati | |
4 ta sendvichga mo'ljallangan pishloqli plastinkalar | |
4 choy qoshiq mayonez | |
1 choy qoshiq xantal |