Stuzzico kafesidan retsept: Spagetti vegan
Masalliqlar:
-
75 gramm spagetti
-
40 gramm veshenkalar
-
10 gramm kedr yong'og'i
-
3 osh qoshiq zaytun moyi
-
bir juft pomidor cherry
-
bir bog' ismaloq
-
Pesto qaylasi:
-
100 gramm yashil rayhon yaproqchalari
-
150 gramm o'simlik yog'i
-
20 gramm parmezan pishlog'i
-
10 gramm 9% li sirka
-
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
Yo’nalishlar
Yana o’sha taniqli Stuzzico kafesi o’zining ajoyib retseptlaridan yana birini Zira sahifasining o’quvchilari e’tiboriga havola etadi.
Italyancha taomlar mazaliligi va tayyorlanish jarayonining oddiyligi bilan butun dunyoda sevimli bo’lishga ulgurgan. Italyancha ko’pgina taomlarni pazandachilikka endi qadam qo’yayotganlar ham osongina tayyorlay olishadi. Ana shunday retseptlaridan birini Stuzzico bizlar bilan baham ko’radi.
Masalliqlar:
75 gramm spagetti | |
40 gramm veshenkalar | |
10 gramm kedr yong'og'i | |
3 osh qoshiq zaytun moyi | |
bir juft pomidor cherry | |
bir bog' ismaloq | |
Pesto qaylasi: |
|
100 gramm yashil rayhon yaproqchalari | |
150 gramm o'simlik yog'i | |
20 gramm parmezan pishlog'i | |
10 gramm 9% li sirka | |
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi |
Barcha masalliqlarni tayyorlab olamiz. Spagetti qaynatish uchun qozonga suv solamiz.
Pesto qaylasiga kerakli barcha masalliqlarni blenderga solamiz.
Qo'ziqorin va ismaloqni to'g'rab, yog' solingan tovada 10 daqiqa davomida qovurib olamiz.
Qo'ziqorin qovurilguncha, spagettilarni qaynatib olamiz.
So'ng qovurilgan ismaloq va qo'ziqorin ustidan kedr yong'oqlarini solamiz.
Keyin shu tovadagi qo'ziqorinlar ustidan qaynatilgan spagetti, pesto qaylasi va to'g'ralgan cherri pomidorlarini solib aralashtiramiz.
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
75 gramm spagetti | |
40 gramm veshenkalar | |
10 gramm kedr yong'og'i | |
3 osh qoshiq zaytun moyi | |
bir juft pomidor cherry | |
bir bog' ismaloq | |
Pesto qaylasi: |
|
100 gramm yashil rayhon yaproqchalari | |
150 gramm o'simlik yog'i | |
20 gramm parmezan pishlog'i | |
10 gramm 9% li sirka | |
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi |