fbpx
Qaymoqli suzmadan tayyorlangan tiramisu

Qaymoqli suzmadan tayyorlangan tiramisu

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Asl italyancha tiramisu «maskarpone» pishlog’i solib tayyorlaniladi. Ammo har doim ham ehtiyoj va imkoniyatdan kelib chiqib, ulardagi mahsulotlarni o’zgartirishimiz mumkin.Bizlar kremi uchun qaymoqli suzmadan foydalandik, ta’mi jida mayin va yoqimli chiqdi.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 30 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

400 gramm qaymoqli suzma
300 gramm yog'li qaymoq
60 gramm shakar
1 o'ram svoyardi pechenyelari
3 osh qoshiq qahva
300 millilitr suv
Qadam 1
Tugallandi

Kattaroq idishga suzma, qaymoq va shakarni solamiz. Mikser yordamida yumshoq ko'pik hosil bo'lgunicha ko'pirtirib olamiz. Krem qoshiqdan oqib ketadigan suyuq bo'lmasligi kerak.

Qadam 2
Tugallandi

Alohida idishga esa qahva va suvni solib eritamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Svayardi pechenyelarini qahvaga botirib olib, biron bir idishga bir qator terib chiqamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Ustidan kremning teng yarmini surtamiz. Qolgan pechenyelarni ham qahvaga botirib olib, krem ustidan teramiz.

Qadam 5
Tugallandi

Qolgan kremni pishiriq qopchasiga solib, pechenyelar ustidan shakl berib chiqaramiz. Ustidan kakaodan sepib bezatamiz.

Qadam 6
Tugallandi

Tortishdan avval 6-8 soat sovutgichda saqlash tavsiya qilinadi. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

400 gramm qaymoqli suzma
300 gramm yog'li qaymoq
60 gramm shakar
1 o'ram svoyardi pechenyelari
3 osh qoshiq qahva
300 millilitr suv
oldingi
Kinoa va qovoqli salat
keyingi
Anʼanaviy borsh

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.