Pomidorli qaylada pishirilgan teftellar
Masalliqlar:
-
400 gramm mol go'shtidan qiyma
-
150 gramm qaynatilgan guruch
-
1 bosh piyoz
-
1 ta qizil sabzi
-
4 osh qoshiq pomidor pastasi
-
4 osh qoshiq smetana
-
300 millilitr suv
-
1 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika)
-
ta'bga qarab tuz va murch
Yo’nalishlar
Pomidorli qaylada pishirilgan teftellar bu ko’pchilik sevib iste’mol qiladigan taomlardan biridir. Shuningdek, uning tayyorlash jarayoni juda ham oson bo’lib, bunda hech qanday qiyinchilikka uchramaysiz.
Bundan tashqari, siz bu taomdan ko’proq tayyorlab, yarmini pishirishingiz, yarmini esa muzlatib, keyingi safarga olib qo’yishingiz ham mumkin.
Tayyorlaniladigan taomga taxminan 33 000 so’m pul sarflaniladi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
400 gramm mol go'shtidan qiyma | |
150 gramm qaynatilgan guruch | |
1 bosh piyoz | |
1 ta qizil sabzi | |
4 osh qoshiq pomidor pastasi | |
4 osh qoshiq smetana | |
300 millilitr suv | |
1 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika) | |
ta'bga qarab tuz va murch |
Piyozni mayda to'g'rab olamiz, sabzini esa qirg'ichdan chiqaramiz. Tovaga o'simlik yog'i quyib, ikkalasini yumshagunicha qovurib olamiz.
Tog'orachaga qiyma, qaynatilgan guruch va qovurilgan sabzavotlarni solamiz. Tuz va murch sepib, aralashtirib olamiz.
Qaylasiga kerakli barcha masalliqlarni tayyorlab olamiz.
Pishiradigan qolipimizga yog' surtamiz.
Qiymadan teftellar yasab, qolipga terib chiqamiz. Ustidan qaylasini quyamiz.
Qolip ustini folga bilan yopib, 200 C darajaga qizigan pechda 50 daqiqa davomida pishirib olamiz.
Pishgan teftellar ustidan ko'katlar sepib, dasturxonga tortamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
400 gramm mol go'shtidan qiyma | |
150 gramm qaynatilgan guruch | |
1 bosh piyoz | |
1 ta qizil sabzi | |
4 osh qoshiq pomidor pastasi | |
4 osh qoshiq smetana | |
300 millilitr suv | |
1 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika) | |
ta'bga qarab tuz va murch |