Pechda pishirilgan makkajo’xori
Masalliqlar:
-
4 dona xom makkajo'xori
-
100 gramm sariyog'
-
ta'bga qarab ziravorlar
-
ta'bga qarab tuz va murch
Yo’nalishlar
Nihoyatda mayin va xushbo’y isli makkajo’xorilarni uy sharoitida ham bemalol tayyorlash mumkin. Buning uchun xom makkajo’xori va ozroq sariyog’ bo’lsa bas!
Makkajo’xorilarni tayyorlashning eng oddiy va keng tarqalgan usuli – ularni qaynatib pishirish o’lib, ammo bizlar bugun sizlarga makkajo’xorilarni pechda pishirib ko’rishni tavsiya qilamiz.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 6 000 so’m pul sarflanadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qilinadi.
Masalliqlar:
4 dona xom makkajo'xori | |
100 gramm sariyog' | |
ta'bga qarab ziravorlar | |
ta'bga qarab tuz va murch |
Makkajo'xoriga tuz va murch sepamiz. Xohishga qarab yana boshqa ziravorlardan ham sepish mumkin.
Sariyog'ni bo'laklarga bo'lamiz va har bir makkajo'xoriga teng taqsimlaab, alohida-alohida folga qog'oziga o'rab chiqamiz.
180 C darajada qizigan pechga qo'yib, 50-60 daqiqa davomida pishirib olamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
4 dona xom makkajo'xori | |
100 gramm sariyog' | |
ta'bga qarab ziravorlar | |
ta'bga qarab tuz va murch |