fbpx
Parhezbop mevali pirog

Parhezbop mevali pirog

Masalliqlar:

  • Xamiriga:

  • Asosiga:

Yo’nalishlar

Mevali pishiriqlar azal-azaldan ko’pchilikning eng sevimli yeguliklaridan hisolanadi. Ammo siz parhezda bo’lsangiz-u, xamirli piroglarni iste’mol qilishga cho’chiysizmi?

Unday bo’lsa hammaga birdek tavsiya qilsa bo’ladigan, parhezbop pirog retsepti bilan tanishib oling!

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 10 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

Xamiriga:
150 gramm 5 % li tvorog
50 gramm suli parchalari
50 gramm guruch uni
1 dona tuxum
50 gramm 20% yog'li smetana
1 choy qoshiq qabartma
1 choy qoshiq steviya
Asosiga:
200 gramm shaftoli
200 gramm olxo'ri
Qadam 1
Tugllandi

Blender yoki qahva maydalagich yordamida suli parchalarini maydalab, kukunsimon ko'rinishga keltirib olamiz.

Qadam 2
Tugllandi

Tog'orachaga tvorog, smetana va tuxumni solib, aralashtiirb olamiz.

Qadam 3
Tugllandi

Ustidan guruch va suli yormasi unini, qabartma va steviyani solamiz. Xamir qorib olamiz.

Qadam 4
Tugllandi

Pergament qog'oz to'shalgan patnisga xamirni solib, yoyib olamiz.

Qadam 5
Tugllandi

Shaftoli va olxo'rilarni yarim oy shaklida to'g'rab olamiz va xamir ustidan terib chiqamiz.

Qadam 6
Tugllandi

180 C darajada qizigan pechda 35-40 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Qadam 7
Tugllandi

Pirogni biroz sovutib olamiz va undan keyin esa bemalol, semirishdan xavfsiramay, tanovvul qilamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Xamiriga:
150 gramm 5 % li tvorog
50 gramm suli parchalari
50 gramm guruch uni
1 dona tuxum
50 gramm 20% yog'li smetana
1 choy qoshiq qabartma
1 choy qoshiq steviya
Asosiga:
200 gramm shaftoli
200 gramm olxo'ri
oldingi
“Sarimsoqpiyozli tuguncha” bulochkalari
keyingi
Kartoshka solib pishirilgan lavashli naychalar

Fikringiz