Nokli tart
Masalliqlar:
-
250 gramm xamirturushli qatlama xamir
-
500 gramm nok
-
1 ta tuxum
-
50 gramm shakar
-
1 choy qoshiq vanil shakari
-
1 osh qoshiq makkajo'xori kraxmali
-
100 gramm smetana
Yo’nalishlar
Xamirning yupqa qatlami shirin va sersuv nok uchun ideal asos bo’lib xizmat qiladi, bu uning lazzati va xushbo’yligidan to’liq zavqlanishingizga imkon beradi.
Juda mazali va mayin nokli tart hech kimni befarq qoldirmay, barchani stol atrofiga choy ichishga jamlaydi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 30 000 so’m. *
narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
250 gramm xamirturushli qatlama xamir | |
500 gramm nok | |
1 ta tuxum | |
50 gramm shakar | |
1 choy qoshiq vanil shakari | |
1 osh qoshiq makkajo'xori kraxmali | |
100 gramm smetana |
24 smli diametrga ega qolipni sariyog' bilan yog'laymiz.
Qatlama xamirni 3-5 mm qalinlikda yoyib, qolipga joylashtiramiz va sanchqi yordamida teshib chiqamiz.
Nokni parraklarga kesib, xamir ustiga doira bo'ylab ustma-ust qolip to'lgunicha terib chiqamiz.
Tuxumni shakar bilan yaxshilab ko'pirtiramiz. Vanil shakari, smetana va kraxmal solamiz. Aralashtiramiz.
Noklar ustidan suyuq aralashmani quyamiz.
Masalliqlar:
250 gramm xamirturushli qatlama xamir | |
500 gramm nok | |
1 ta tuxum | |
50 gramm shakar | |
1 choy qoshiq vanil shakari | |
1 osh qoshiq makkajo'xori kraxmali | |
100 gramm smetana |