Limon bilan pishirilgan tovuq oyoqchalari

Limon bilan pishirilgan tovuq oyoqchalari

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Tushlik yoki kechki taomga tayyorlash uchun oddiy taom retseptini tavsiya qilamiz: asal va soya qaylasida pishirilgan tovuq oyoqchalarining ichi mayin, usti esa qarsildoq bo’lib pishadi.

Bir nechtagiina masalliqlardan tayyorlaniladigan mazali taom hech kimni befarq qoldirmasligi aniq.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 27 000 so’m pul sarflanadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qilinadi.

Masalliqlar:

6-8 dona tovuq oyoqchalari
2 ta limon
2 osh qoshiq asal
2 osh qoshiq soya qaylasi
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
Qadam 1
Tugllandi

Tovuq oyoqchalarini yuvib, tog'orachaga solamiz.

Qadam 2
Tugllandi

Kichikroq idishga esa soya qaylasi, asal va qirg'ichdan chiqarilgan sarimsoq piyozni solamiz.

Qadam 3
Tugllandi

Limonlarni bo'laklarga bo'lib, tovuq ustidan solamiz. Asalli aralashmani ham quyamiz. Aralashtirib, kamida ikki soat, iloji bo'lsa kun bo'yi sovutgichga olib qo'yamiz.

Qadam 4
Tugllandi

Tovuq oyoqchalarini qolipga solib, 180 C darajada 40 daqiqa davomida pishirib olamiz. Ustini folga qog'oz bilan yopish shart emas. Pishish jarayonida bir necha marta marinadini tovuq oyoqchalarining ustidan quyib turamiz.

Qadam 5
Tugllandi

Xohishga qarab biror xil garnir bilan birga tortamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

6-8 dona tovuq oyoqchalari
2 ta limon
2 osh qoshiq asal
2 osh qoshiq soya qaylasi
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
oldingi
Sabzili pechenyelar
keyingi
Videoretsept: Pechda pishirilgan tovuqli ruletlar

Fikringiz