Gaz pechida pishirilgan gulkaram
Masalliqlar:
-
1000-1200 gramm gulkaram
-
1 osh qoshiq tuz
-
200 gramm 35 %li yog'li qaymoq
-
2 choy qoshiq mayoran, rayxon, oregano
-
150 gramm qattiq pishloqistalgan
-
ta'bga ko'ra qora murch
Yo’nalishlar
Gulkaram juda mazali bo’lib, pishishi mumkin, eng asosiysi uni qanday tayyorlashni bilish. Usti pishloqli, xushbo’y gulkaram garnir yoki ovqatdan keyingi tanovvul uchun to’g’ri keladi.
Qovurilganidan farqli o’laroq, ushbu retsept bo’yicha gaz pechida pishirilgan gulkaram yog’siz bo’lib pishadi, ammo ta’mi juda mazali, usti qarsildoq, ichi esa yumshoq bo’lib pishadi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 25 000 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
1000-1200 gramm gulkaram | |
1 osh qoshiq tuz | |
200 gramm 35 %li yog'li qaymoq | |
2 choy qoshiq mayoran, rayxon, oregano | |
150 gramm qattiq pishloq | |
ta'bga ko'ra qora murch |
Gulkaramni shoxchalarga ajratib, qaynab turgan sho'r suvda 5 daqiqa ushlab turamiz.
Suvini to'kib tashlab, gulkaramni issiqqa chidamli idishga olamiz.
Murch va ziravorlar sepamiz.
Ustidan qaymoq quyamiz.
Ustidan pishloqni qirg'ichdan chiqarib, 190 C darajada qizdirilgan gaz pechiga 30 daqiqaga usti qizargunicha yuboramiz.
Yoqimli ishtaha!
Rasmiy instagram sahifasi:artel_official
Rasmiy instagram sahifasi (uy uchun kichik jihozlar):artel_mbt
Reklama huquqi ostida
Masalliqlar:
1000-1200 gramm gulkaram | |
1 osh qoshiq tuz | |
200 gramm 35 %li yog'li qaymoq | |
2 choy qoshiq mayoran, rayxon, oregano | |
150 gramm qattiq pishloq | |
ta'bga ko'ra qora murch |