Bolalar oshxonada: Suli yormasidan tayyorlanilgan pechenyelar
Masalliqlar:
-
100 hramm "Gerkules" nomli suli yormasi
-
100 gramm sariyog'
-
150 gramm shakar
-
25 gramm un
-
1 choy qoshiq qabartma
-
ta'bga qarab dolchin
-
tabga ko'ra tuz
Yo’nalishlar
Suli yormasi juda foydali mahsulot bo’lib, undan tayyorlanilgan pechenyelar juda mazali chiqadi.
Bu pechenyelarni bugun bizlar emas, balki bolajonlarimiz pishirishadi. Kiring, ko’ring va baho bering!
Tayyorlaniladigan taomga taxminan 25 000 so’m pul sarflaniladi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
100 hramm "Gerkules" nomli suli yormasi | |
100 gramm sariyog' | |
150 gramm shakar | |
25 gramm un | |
1 choy qoshiq qabartma | |
ta'bga qarab dolchin | |
tabga ko'ra tuz |
200 C darajada qizdirilgan gaz pechida 12-15 daqiqa davomida pishirib olamiz.
Pechenyelar pishgandan so'ng, sovutib so'ng issiq choy yoki kakao bilan iste'mol qilamiz. Yoqimli ishtaha!
Azizlar, barcha yangiliklardan birinchi xabardor bo'lishni istasangiz, unda hoziroq sahifamizning o'zbek tilidagi telegram kanaliga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
100 hramm "Gerkules" nomli suli yormasi | |
100 gramm sariyog' | |
150 gramm shakar | |
25 gramm un | |
1 choy qoshiq qabartma | |
ta'bga qarab dolchin | |
tabga ko'ra tuz |