fbpx
Baqlajon va pishloqdan gazak

Baqlajon va pishloqdan gazak

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Bugu sizlarga baqlajon, bulg’or qalampiri va motsarella pishlog’idan tayyorlaniladigan iliq gazak retseptini taqdim etamiz.

Bu taom bir necha daqiqani ichida tayyor bo’ladi.

Tayyorlaniladigan taom 13 000 so’m pul sarflaniladi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

400 gramm baqlajon
150 gramm qizil bulg'or qalampiri
150 gramm sariq bulg'or qalampiri
200 gramm motsarella pishlog'i
Qadam 1
Tugallandi

Baqlajonni parrak qilib, 1-1,5 sm qalinlikda to'g'rab olamiz.

Ozroq yog' surtilgan gril-tova yoki gaz pechi panjarasiga qo'yib, 180 C haroartda yumshagunicha pishirib olamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Bulg'or qalampirlarini halqa yoki yarim halqa qilib to'g'rab oling.

Qadam 3
Tugallandi

Baqlajonlarni pergament qog'oz to'shalgan gaz patnisiga terib, ustidan bug'or qalampirlari va ichiga 10-15 grammdan pishloq qo'yib chiqamiz.

Qadam 4
Tugallandi

So'ng 180 C darajada qizdirilgan gaz pechida 15-20 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Azizlar, barcha yangiliklardan birinchi xabardor bo'lishni istasangiz, unda hoziroq sahifamizning o'zbek tilidagi telegram kanaliga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

400 gramm baqlajon
150 gramm qizil bulg'or qalampiri
150 gramm sariq bulg'or qalampiri
200 gramm motsarella pishlog'i
oldingi
Videoretsept: Qovurilgan tovuq qanotchalari
keyingi
Tvorog va yogurt bilan pishirilgan bananlar

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.