Asal va xantal solingan vinegret salati
Masalliqlar:
-
300 gramm qizil lavlagi
-
200 gramm sabzi
-
300 gramm kartoshka
-
200 gramm marinadlangan bodring
-
100 gramm qizil piyoz
-
1ta konservalangan oq loviya
-
ta'bga qarab tuz va murch
-
solish uchun
-
50 millilitr o'simlik yog'i
-
2 choy qoshiq olma sirkasi
-
1 choy qoshiq quyuq asal
-
2 choy qoshiq xantal donachalari
-
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
Yo’nalishlar
Barchaga tanish bo’lgan salat asal va xantalli qo’shimcha tufayli yangi ta’mga ega bo’ladi va har kunlik taomnomangizga yangilik kiritsa hech gap emas.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 20 000 so’m. *
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
300 gramm qizil lavlagi | |
200 gramm sabzi | |
300 gramm kartoshka | |
200 gramm marinadlangan bodring | |
100 gramm qizil piyoz | |
1ta konservalangan oq loviya | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
solish uchun |
|
50 millilitr o'simlik yog'i | |
2 choy qoshiq olma sirkasi | |
1 choy qoshiq quyuq asal | |
2 choy qoshiq xantal donachalari | |
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi |
Lovlagini folgaga o'rab, 190 darajada qizdirilgan gaz pechida 45-50 daqiqa pishirib olamiz.
Sabzi va kartoshkani pishgunicha qaynatib olamiz.
Barcha sabzavotlarni sovutib, to'rtburchak shaklida to'g'rab olamiz va chuqur idishga solamiz.
Boshqa idishga loviyani solamiz va ustidan marinadlangan bodring va piyozni to'rtburchak shaklida to'g'rab solamiz.
Salatga qo'shish uchun o'simlik yog'i, sirka, asal, xantal donachalarini aralashtiramiz ustidan sarimsoq piyozni ezib solamiz.
Masalliqlar:
300 gramm qizil lavlagi | |
200 gramm sabzi | |
300 gramm kartoshka | |
200 gramm marinadlangan bodring | |
100 gramm qizil piyoz | |
1ta konservalangan oq loviya | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
solish uchun |
|
50 millilitr o'simlik yog'i | |
2 choy qoshiq olma sirkasi | |
1 choy qoshiq quyuq asal | |
2 choy qoshiq xantal donachalari | |
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi |