Videoretsept: qahvali keks
Masalliqlar:
-
300 gramm un
-
150 gramm shakar
-
150 gramm margarin yoki sariyog'
-
3 ta tuxum
-
100 millilitr damlangan achchiq qahva
-
2 choy qoshiq qabartma (razrixlitel)
-
1 choy qoshiq maydalangan dolchin
-
0,5 choy qoshiq maydalangan muskat yong'og'i
Yo’nalishlar
Juda ham xushbo’y, oddiy va oson tayyorlanadigan qahvalik keks. Bu mazali va ajoyib ta’mga ega keks barchaga yoqadi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 40 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
300 gramm un | |
150 gramm shakar | |
150 gramm margarin yoki sariyog' | |
3 ta tuxum | |
100 millilitr damlangan achchiq qahva | |
2 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
1 choy qoshiq maydalangan dolchin | |
0,5 choy qoshiq maydalangan muskat yong'og'i |
Eritilgan margarin yoki sariyog’ni shakar bilan aralashtiramiz.
Tuxum va qahva qo’shib, ko’pirtiramiz.
Oz-ozdan un solib, qabartma, dolchin va muskat yong’og’i qo’shamiz va aralashtiramiz.
Pergament qog’ozi solingan qolipga xamirni quyib, ustini tekkislaymiz va 180C gacha qizdirilgan pechga 40-45 daqiqaga qo’yamiz.
Masalliqlar:
300 gramm un | |
150 gramm shakar | |
150 gramm margarin yoki sariyog' | |
3 ta tuxum | |
100 millilitr damlangan achchiq qahva | |
2 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
1 choy qoshiq maydalangan dolchin | |
0,5 choy qoshiq maydalangan muskat yong'og'i |