
Videoretsept: qahvali keks
Masalliqlar:
- 
                                              300 gramm un
 - 
                                              150 gramm shakar
 - 
                                              150 gramm margarin yoki sariyog'
 - 
                                              3 ta tuxum
 - 
                                              100 millilitr damlangan achchiq qahva
 - 
                                              2 choy qoshiq qabartma (razrixlitel)
 - 
                                              1 choy qoshiq maydalangan dolchin
 - 
                                              0,5 choy qoshiq maydalangan muskat yong'og'i
 
Yo’nalishlar
Juda ham xushbo’y, oddiy va oson tayyorlanadigan qahvalik keks. Bu mazali va ajoyib ta’mga ega keks barchaga yoqadi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 40 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
| 300 gramm un | |
| 150 gramm shakar | |
| 150 gramm margarin yoki sariyog' | |
| 3 ta tuxum | |
| 100 millilitr damlangan achchiq qahva | |
| 2 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
| 1 choy qoshiq maydalangan dolchin | |
| 0,5 choy qoshiq maydalangan muskat yong'og'i | 
Eritilgan margarin yoki sariyog’ni shakar bilan aralashtiramiz.
Tuxum va qahva qo’shib, ko’pirtiramiz.
Oz-ozdan un solib, qabartma, dolchin va muskat yong’og’i qo’shamiz va aralashtiramiz.
Pergament qog’ozi solingan qolipga xamirni quyib, ustini tekkislaymiz va 180C gacha qizdirilgan pechga 40-45 daqiqaga qo’yamiz.
Masalliqlar:
| 300 gramm un | |
| 150 gramm shakar | |
| 150 gramm margarin yoki sariyog' | |
| 3 ta tuxum | |
| 100 millilitr damlangan achchiq qahva | |
| 2 choy qoshiq qabartma (razrixlitel) | |
| 1 choy qoshiq maydalangan dolchin | |
| 0,5 choy qoshiq maydalangan muskat yong'og'i | 
      
                                  
                                  
                                  
              
              




