fbpx
  • Asosiy
  • Gazaklar
  • Videoretsept: pishloqli sousda «Baffalo» tovuq qanotchalari
Videoretsept: pishloqli sousda «Baffalo» tovuq qanotchalari

Videoretsept: pishloqli sousda «Baffalo» tovuq qanotchalari

Taomlari:

    Masalliqlar:

    • Panirovka uchun

    • Pishloqli sous uchun

    Yo’nalishlar

    Pechda pishiriladigan «Baffalo» qanotchalari retseptini sizga tavsiya etamiz. Pechda pishirilgani uchun go’sht yog’siz bo’ladi, bu esa o’z navbatda afzallikdir. Panirovka uchun kraxmal va ziravorlar ishlatiladi, shuning uchun qanotchalar biroz achchiq, xushbo’y, yorqin rangli va lazzatli bo’lib pishadi. Shuningdek, qanotchalar pishgandan so’ng pishloq va sariyog’lik sous bilan qoplanadi.

    Tayyor taomning taxminiy narxi – 90 000 so’m.

    *narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

    Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.

    Masalliqlar:

    Portsiya:
    1 kilogramm tovuq qanotchalari
    1 choy qoshiq tuz
    1 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika)
    2 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
    Panirovka uchun
    200 gramm kraxmal
    1 choy qoshiq tuz
    1 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika)
    1 choy qoshiq qabartma (razrixlitel)
    Pishloqli sous uchun
    150 gramm eritilgan sariyog'
    200 gramm pishloq
    1 bog' petrushka
    yarim limon sharbati
    Qadam 1
    Tugallandi

    Tovuq qanotlarini yuvib, quritib, 3 qismga bo’lamiz.
    Uchinchi, eng ingichka qismini olib tashlash mumkin, uni ishlatmaymiz.

    Qadam 2
    Tugallandi

    Qanotlarga ziravorlar, pressdan chiqarilgan sarimsoqpiyozni qo’shib, aralashtirib, 2 soatga sovutgichga qo’yamiz.

    Qadam 3
    Tugallandi

    Idishda kraxmal, qabartma va ziravorlarni birlashtiramiz.

    Qadam 4
    Tugallandi

    Aralashtirib, qanotlarni yaxshilab ichida bulaymiz, panirovka go’shtning har tomonida bo’lsin.

    Qadam 5
    Tugallandi

    Qanotlarni pergament qog’ozi solingan patnisga, orasida masofa qoldirib, terib chiqamiz.

    Qadam 6
    Tugallandi

    200C gacha qizdirilgan pechda har tomonini 20 daqiqadan pishiramiz.
    Pishirish jarayonida qanotlarni aylantirish kerak, hamma tomoni qizarib pishishi uchun.

    Qadam 7
    Tugallandi

    Katta chuqur idishda eritilgan sariyog’, qirg’ichdan chiqarilgan pishloq, paydalangan petrushka yoki boshqa ko’kat, va limon sharbatini aralashtiramiz.

    Qadam 8
    Tugallandi

    Sous ichiga pishgan qanotchalarni silob aralashtiramiz.

    Qadam 9
    Tugallandi

    Xohishga ko’ra oldiga garnir bilan dasturxonga tortish mumkin.

    Yoqimli ishtaha!

    • 2 soat
    • Portsiya 5
    • O’rtacha
    • 180C

    Share it on your social network:

    Or you can just copy and share this url

    Masalliqlar:

    Portsiya:
    1 kilogramm tovuq qanotchalari
    1 choy qoshiq tuz
    1 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika)
    2 dona sarimsoqpiyoz tishchasi
    Panirovka uchun
    200 gramm kraxmal
    1 choy qoshiq tuz
    1 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika)
    1 choy qoshiq qabartma (razrixlitel)
    Pishloqli sous uchun
    150 gramm eritilgan sariyog'
    200 gramm pishloq
    1 bog' petrushka
    yarim limon sharbati
    oldingi
    Videoretsept: kartoshka va tovuqlik pirog
    keyingi
    Videoretsept: avokado va tuxumli tost

    2 Sharhlar Hide Comments

    Izohingizni yozib qoldiring

    Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.