Videoretsept: tunets balig’i va tuxumlik grenkalar
Masalliqlar:
-
6 dona baget yoki sendvichga mo'ljallangan non
-
160 gramm konservalangan tunets balig'i
-
2 ta marinadlangan bodring
-
3 ta tuxum
-
1 bog' ko'k piyoz
-
1 choy qoshiq xantal donachalari
-
2 osh qoshiq smetana
-
30 millilitr o'simlik yog'i
-
Bezak uchun
-
1 ta marinadlangan bodring
Yo’nalishlar
Konservalangan tunets balig’i, marinadlangan bodring, tuxum va ko’k piyozdan tayyorlanadigan mashhur salatni grenka ustida dasturxonga tortsangiz, u o’zgacha bayramona ko’rinishga ega bo’ladi.
Bunday usulda dasturxonga tortish ham oilaviy uyda o’tkaziladigan bayram uchun, ham furshet uchun to’g’ri keladi.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 45 000 so’m.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.
Masalliqlar:
6 dona baget yoki sendvichga mo'ljallangan non | |
160 gramm konservalangan tunets balig'i | |
2 ta marinadlangan bodring | |
3 ta tuxum | |
1 bog' ko'k piyoz | |
1 choy qoshiq xantal donachalari | |
2 osh qoshiq smetana | |
30 millilitr o'simlik yog'i | |
Bezak uchun |
|
1 ta marinadlangan bodring |
Tuxumni 10 daqiqa qaynatib, pishiramiz. Sovuq suvda sovutamiz.
Marinadlangan yoki tuzlangan bodringni mayda kübik shaklida to’graymiz.
Ko’k piyozni yuvib, quritib, mayda to’g’raymiz.
Konservalangan tunetsning suvi yoki yog’ini to’kib yuboramiz. Agar baliq bo’laklari katta bo’lsa, sanchqi yordamida ezib maydalaymiz.
Chuqur idishda tuxumni pyure ezgich bilan maydalaymiz.
Bodring, tunets balig’i, ko’k piyoz, xantal va smetana qo’shib, yaxshilab aralashtiramiz.
Baget non bo’laklarini o’simlik yog’ida ikki tomonini qizartirib olamiz.
Masalliqlar:
6 dona baget yoki sendvichga mo'ljallangan non | |
160 gramm konservalangan tunets balig'i | |
2 ta marinadlangan bodring | |
3 ta tuxum | |
1 bog' ko'k piyoz | |
1 choy qoshiq xantal donachalari | |
2 osh qoshiq smetana | |
30 millilitr o'simlik yog'i | |
Bezak uchun |
|
1 ta marinadlangan bodring |