fbpx
Videoretsept: gulkaramdan steyk

Videoretsept: gulkaramdan steyk

Masalliqlar:

  • Sous uchun

Yo’nalishlar

Gulkaramdan mazzali steyklarni tayyorlashni sizga taklif qilamiz. Tayyorlash usuli juda oson va tez. Gulkaram bo’laklari tovada panirovka ichida qovuriladi –  ichi yumshoq tashqisi qarsildoq bo’lib pishadi. 

Steyk oldiga smetanadan sous tortsangiz ortiqcha bo’lmaydi. 

 Tayyor taomning taxminiy narxi – 25 000 so’m. 

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta obuna bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
1 ta o'rtacha gulkaram
200 millilitr sut
2 osh qoshiq makkajo'xori kraxmali
2 osh qoshiq un
2 choy qoshiq tuz
1 choy qoshiq qora murch
1 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika)
1 choy qoshiq oregano
1 choy qoshiq sarimsoqpiyoz kukuni
Sous uchun
100 millilitr smetana
3 dona sarimsoq piyoz
0,5 choy qoshiq tuz
1 bog' shivit
Qadam 1
Tugallandi

Steyk tayyorlaymiz

Idishda sut, kraxmal, un va ziravorlarni aralashtiramiz.

Qadam 2
Tugallandi

Gulkaramni yashil barglaridan tozalaymiz va 1,8 sm qalinligda bo’laklarga uzun o’tkir pichoq yordamida kesamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Har bir bo’lakni birinchi sutlik aralashmaga solamiz. So’ngra yaxshilab, har tomonini panirovkaga solamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Tovada o’simlik yog’ini qizdiramiz. Gulkaram ikki tomonini o’rtacha olovda qizartirib qovuramiz (steyklar yumshoq bo’lib yaxshi pishishi kerak).

Qadam 5
Tugallandi

Sous tayyorlaymiz

Idishda smetana, mayda to’g’ralgan sarimsoq piyoz va tuzni aralashtiramiz.

Qadam 6
Tugallandi

Gulkaramdan steyklarni issiq holatda sovuq smetanalik sous bilan dasturxonga torting.

Yoqimli ishtaha!

  • 20 daqiqa
  • Portsiya 2
  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
1 ta o'rtacha gulkaram
200 millilitr sut
2 osh qoshiq makkajo'xori kraxmali
2 osh qoshiq un
2 choy qoshiq tuz
1 choy qoshiq qora murch
1 choy qoshiq quritilgan qalampir (paprika)
1 choy qoshiq oregano
1 choy qoshiq sarimsoqpiyoz kukuni
Sous uchun
100 millilitr smetana
3 dona sarimsoq piyoz
0,5 choy qoshiq tuz
1 bog' shivit
oldingi
Videoretsept: dolchin va shokoladli bulochkalar
keyingi
Videoretsept: tvorogli pishloq va o’rikli galeta

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.