fbpx
Pishloqli draniklar

Pishloqli draniklar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Draniklar – Belorusiya oshxonasining eng taniqli va sevimli taomlaridan biri. Uning ko’p turlari bor. Bugun biz sizga pishloqli draniklarni tayyorlashni ko’rsatamiz.

Ular nonushta yoki yengil tanovvul uchun mos keladi. Draniklar issiq holida iste’mol qilinsa maqsadga muvofiq bo’ladi.

Tayyor taomning taxminiy narxi – 35 000 so’m. *

narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
650 gramm kartoshka
150 gramm piyoz
200 gramm kolbasa
200 gramm pishloq
2 ta tuxum
0,5 bog' shivit
80 gramm un
ta'bga ko'ra tuz va murch
qovurish uchun o'simlik yog'i
Qadam 1
Tugallandi

Kartoshka va piyozni po'stidan artib, qirg'ichning katta tishidan o'tkazamiz.

Qadam 2
Tugallandi

So'ngra kolbasa va pishloqni ham qirg'ichning katta tishidan o'tkazamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Barcha masalliqlarni idishga solib, aralashtiramiz.

Qadam 4
Tugallandi

Hosil bo'lgan massaga shivit solib, ta'bga ko'ra tuz va murch sepamiz.

Qadam 5
Tugallandi

So'ngra tuxum va un solib, yaxshilab aralashtiramiz.

Qadam 6
Tugallandi

Tovani olovga qo'yib, yog' quyib qizdiramiz.

Qadam 7
Tugallandi

Hosil bo'lgan massadan (1 osh qoshiqdan) yupqa kotletlar hosil qilamiz va o'rtacha olovda ikki taraflama 5-7 daqiqadan qizargunicha qovuramiz.

Qadam 8
Tugallandi

Tayyor draniklarni istalgan qayla bilan dasturxonga tortish mumkin.

Yoqimli ishtaha!

  • 50 daqiqa
  • Portsiya 18
  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
650 gramm kartoshka
150 gramm piyoz
200 gramm kolbasa
200 gramm pishloq
2 ta tuxum
0,5 bog' shivit
80 gramm un
ta'bga ko'ra tuz va murch
qovurish uchun o'simlik yog'i
oldingi
Videoretsept: yong’oqli bulochkalar
keyingi
Videoretsept: somsa-sho’rva

1 Sharhlar Hide Comments

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.