fbpx
Videoretsept: pishirishni talab etmaydigan karamel va tvorogli tort

Videoretsept: pishirishni talab etmaydigan karamel va tvorogli tort

Masalliqlar:

  • korj uchun

  • asosi uchun

  • ganash uchun

Yo’nalishlar

Qanday qilib ajoyib tort tayyorlab, bunda gaz pechidan foydalanmaslik mumkin? Juda ososn, e’tiboringizga hech qanday tortdan qolishmaydigan pishirishni talab etmaydigan, juda mayin karamel va tvorogli desert retseptini taqdim etamiz.
Tayyor taomning taxminiy narxi – 70 000 so’m. *

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
korj uchun
240 gramm Crafersdan "An'anaviy" pechenyesi
80 gramm sariyog'
asosi uchun
400 gramm tvorog
1 banka qaynatilgan quyultirilgan sut 380 gramm
150 gramm qaymoq yoki smetana
20 gramm jelatin
100 millilitr sovuq suv
2-3 ta banan
1 choy qoshiq vanil shakari
ganash uchun
1 ta "Crafers" qora shokoladi
100-110 gramm 35 %li yog'li qaymoq
Qadam 1
Tugallandi

Korjni tayyorlab olamiz:

Pechenyeni kombayn yoki o'qlov yordamida qumoq shakliga keltirib, maydalab olamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Eritilgan sariyog' solib, aralashtiramiz. 20 santimetrli qolipga solib, yaxshilab jipslashtiramiz va "bortiklar" hosil qilamiz. So'ngra muzlatgichga 15-20 daqiqaga (tvorogli massani tayyorlagunimizcha) olib qo'yamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Asosini tayyorlaymiz:

Jelatinga sovuq suv solib, ishishi uchun 10-15 daqiqaga qoldiramiz.

Qadam 4
Tugallandi

Idishda tvorog, smetana, vanil shakari va qaynatilgan quyultirilgan sutni 350 grammini(qolganini chetga olib qo'yamiz) aralashtiramiz.

Qadam 5
Tugallandi

Barchasini qo'l blenderida yaxshilab aralashtiramiz.

Qadam 6
Tugallandi

Jelatinni idishda isitamiz, ammo qaynatib yubormaymiz. Xona haroratigacha sovutib, so'ngra tvorogli massaga ingichka qilib quyamiz va aralashtiramiz.

Qadam 7
Tugallandi

Pechenyedan qilingan korjga qolgan qaynatilgan quyultirilgan sutni surtib, ustidan to'g'ralgan bananlarni terib chiqamiz.

Qadam 8
Tugallandi

Ustidan tvorogli massani quyib, muzlatgichga 2 soatga yuboramiz.

Qadam 9
Tugallandi

Ganash tayyorlaymiz. Shokoladni bo'laklarga bo'lib, ustidan qaynoq qaymoqni quyamiz va aralashtiramiz.

Qadam 10
Tugallandi

Sovugan desert ustidan illiqroq shokoladni quyib yana 1-2 soatga muzlatgichga yuboramiz.

Qadam 11
Tugallandi

Tayyor tortni qolipdan ajratamiz. Yoqimli ishtaha!

Reklama huquqi asosida

Instagramdagi rasmiy sahifasi: @crafersuz
Facebookdagi rasmiy sahifasi: @crafersuz
Rasmiy sayt: http://www.crafers.uz/
Rasmiy telegram kanali: crafersuz

  • 2 soatdan ko'proq
  • Portsiya 8
  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
korj uchun
240 gramm Crafersdan "An'anaviy" pechenyesi
80 gramm sariyog'
asosi uchun
400 gramm tvorog
1 banka qaynatilgan quyultirilgan sut 380 gramm
150 gramm qaymoq yoki smetana
20 gramm jelatin
100 millilitr sovuq suv
2-3 ta banan
1 choy qoshiq vanil shakari
ganash uchun
1 ta "Crafers" qora shokoladi
100-110 gramm 35 %li yog'li qaymoq
oldingi
Vegetariancha pasta
keyingi
Tuxum va ko’katli tez tayyor bo’ladigan pirojkalar

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.