fbpx
Kartoshkali krem-sho’rva

Kartoshkali krem-sho’rva

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Kartoshka, qaymoq va pishloq bilan pishiriladigan mana bunday krem-sho’rva retsepti bilan tanishib oling. Bunday taom oila a’zolaringizning katta-yu kichigiga birdek yoqishi aniq.

Sarimsoqpiyozli grenkilarni tayyorlash uchun esa sarimsoqpiyozni baget noniga surtib chiqib, quruq tovaning o’zida qovurib olamiz, xolos.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 12 000 so’m sarf qilinadi.

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
500 millilitr tovuqli bulyon
200 millilitr suv
500 gramm kartoshka
150 gramm piyoz
100 millilitr 15-20 % li qaymoq
70 gramm pishloq gauda, tilzter
ta'bga qarab tuz va murch
birga tortish uchun grenkilar
Qadam 1
Tugallandi

Kartoshka va piyozni po'stini archib, yuvib olamiz. Qozonga solamiz. Ustidan qaynoq bulyon va suvni quyamiz. Gazga qo'yib, qaynash darajasiga keltiramiz. Olovni pasaytirib, pishguniga qadar qaynatib olamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Pishgan sabzavotlarni bulyondan olamiz va blenderda ezib maydalab olamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Pyureni yana qayta qozondagi bulyon ustidan solamiz. Aralashtirib, qaynash darajasiga keltiramiz.

Qadam 4
Tugallandi

Bulyonga qaymoqni qo'shamiz, ustidan pishloqni qirg'ichdan chiqarib solamiz. Pishloq eriguniga qadar yaxshilab aralashtirib turamiz.

Qaynashni boshlaganidan so'ng olovni o'chiramiz.

Qadam 5
Tugallandi

Sho'rvani to'g'ralgan ko'katlar va qotirilgan non bo'lagi bilan dasturxonga tortamiz.\

Yoqimli ishtaha!

Muallif: Sitora

  • 60 daqiqa
  • Portsiya 4
  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
500 millilitr tovuqli bulyon
200 millilitr suv
500 gramm kartoshka
150 gramm piyoz
100 millilitr 15-20 % li qaymoq
70 gramm pishloq gauda, tilzter
ta'bga qarab tuz va murch
birga tortish uchun grenkilar
oldingi
Tuxumli pashot. Tayyorlash sirlari.
keyingi
Bananli parhezbop keks

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.