Sabzavotli assorti bilan pishirilgan tovuq sonlari
Masalliqlar:
-
4-5 ta tovuq sonlari
-
200 gramm yashil olma
-
150 gramm kartoshka
-
150 gramm sabzi
-
200 gramm qovoq
-
100 gramm qizil lavlagi
-
150 gramm qizil bulg'or qalampiri
-
100 gramm pomidor cherry
-
150 gramm o'simlik yog'i
-
1 bog' petrushka yoki kashnich
-
ta'bga qarab tuz va murch
Yo’nalishlar
Turli-tuman sabzavotlar bilan pishiriladigan tovuq soni ajoyib ta’m va ko’rinish kasb etadi. Yorqin ranglarga boy bunday taom ajoyib tushlik yoki kechki taom bo’lib, butun oila a’zolaringizga albatta manzur keladi.
Shuningdek xohishga qarab, bu taomga op’zingizning eng sevimli sabzavotlaringizdan, masalan, kartoshkadan ham solishingiz mumkin.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 40 000 so’m sarf qilinadi.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
4-5 ta tovuq sonlari | |
200 gramm yashil olma | |
150 gramm kartoshka | |
150 gramm sabzi | |
200 gramm qovoq | |
100 gramm qizil lavlagi | |
150 gramm qizil bulg'or qalampiri | |
100 gramm pomidor cherry | |
150 gramm o'simlik yog'i | |
1 bog' petrushka yoki kashnich | |
ta'bga qarab tuz va murch |
Barcha sabzavotlar va olmani yuvib, po'stini archamiz va katta-katta qilib to'g'raymiz.
Tovuq sonlariga yaxshilab tuz va murch sepamiz va qizigan yog'ga solib, ikkala tomonini ham qizartirib olamiz. Qovurilgan go'shtni boshqa idishga olib qo'yamiz.
Shu yog'ning o'zida sabzavotlarni ham yarim tayyor bo'lguniga qadar qovuramiz.
Toblatmalarga mo'ljallangan qolipga sabzavotlarni solamiz va ustidan tovuq sonlarini qo'yib chiqamiz. Qolip ustini folga qog'ozi bilan yopamiz.
Masalliqlar:
4-5 ta tovuq sonlari | |
200 gramm yashil olma | |
150 gramm kartoshka | |
150 gramm sabzi | |
200 gramm qovoq | |
100 gramm qizil lavlagi | |
150 gramm qizil bulg'or qalampiri | |
100 gramm pomidor cherry | |
150 gramm o'simlik yog'i | |
1 bog' petrushka yoki kashnich | |
ta'bga qarab tuz va murch |