Tunets balig’i va kartoshkadan qilingan salat
Masalliqlar:
-
350 gramm kartoshka
-
200 gramm konservalangan tunets balig'i
-
2 ta tuxum
-
4-5 ta marinadlangan bodring
-
1 bosh qizil piyoz
-
bi nechta shoxcha shivit
-
ta'bga qarab tuz va murch
-
1-2 osh qoshiq zaytun moyi
-
1 osh qoshiq limon sharbati
Yo’nalishlar
Agarda uyingizda o’z sharbatiga yopilgan tunets balig’i mavjud bo’lsa, unda mana bunday salatdan tayyorlashga shoshiling!
Tayyorlash jarayoni shu darajada osonki, hatto pazandachilikdan hali xabari yo’qlar ham bu salatni qiynalishmay tayyorlashadi.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 30 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
350 gramm kartoshka | |
200 gramm konservalangan tunets balig'i | |
2 ta tuxum | |
4-5 ta marinadlangan bodring | |
1 bosh qizil piyoz | |
bi nechta shoxcha shivit | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
1-2 osh qoshiq zaytun moyi | |
1 osh qoshiq limon sharbati |
Kartoshka va tuxumni pishguniga qadar qaynatib olamiz. So'ng sovutib, to'rtburchak shaklda to'g'raymiz.
Marinadlangan bodringni parrak qilib, piyozni esa yarim halqa qilib to'g'raymiz. Shivitni mayda to'g'rab olamiz.
Hammasini tog'orachaga solamiz. Tunets balig'ini suvi bilan birgalikda solamiz.
Tuz, murch va limon sharbatini sepib, aralashtirib olamiz.
Salat ham tayyor. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
350 gramm kartoshka | |
200 gramm konservalangan tunets balig'i | |
2 ta tuxum | |
4-5 ta marinadlangan bodring | |
1 bosh qizil piyoz | |
bi nechta shoxcha shivit | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
1-2 osh qoshiq zaytun moyi | |
1 osh qoshiq limon sharbati |