fbpx
Tovuq go’shtidan qilingan lo’la kabob

Tovuq go’shtidan qilingan lo’la kabob

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Tovuq filesidan tayyorlangan xushbo’y va mazali lo’la kaboblar — juda oson tayyorlaniladigan taom bo’lib, hatto pazandachilikdan umuman xabari yo’q insonlar ham uni bemalol tayyorlay oladilar.

Sanoqli daqiqalar ichida esa ko’rinishi bilan ishtahani ochib yuboradigan taom dasturxoniingizda muntazir bo’ladi!

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 17 000 so’m pul sarflanadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qilinadi.

Masalliqlar:

500 gramm tovuq filesi
1 bosh piyoz
1 bog' shivit yoki kashnich
ta'bga qarab tuz va murch
qovurish uchun o'simlik yog'i
Qadam 1
Tugallandi

Cho'pchalarni suvga ivitib qo'yamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Tovuq filesini mayda to'g'rab olamiz yoki go'sht qiymalagichdan chiqarib olamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Qiymaga juda mayda to'g'ralgan ko'kat va piyozni solamiz. Tuz va murch sepib, aralashtirib olamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Qiymani 3-4 daqiqa yaxshilab "urib chiqamiz". So'ng olib, 10 daqiqaga sovutgichga qo'yamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Qo'limizni ho'llab, qiymadan uzunchoq kotletchalar yasab olamiz va cho'pchalarga terib chiqamiz.

Qadam 6
Tugallandi

Kaboblarni yog' solingan tovada, o'rtacha 5-7 daqiqa davomida qovurib pishiramiz.

Qadam 7
Tugallandi

Bunday taomni lavash, shuningdek olma sirkasi sepilgan ko'katlar yoki piyoz bilan birga tortishimiz mumkin.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

500 gramm tovuq filesi
1 bosh piyoz
1 bog' shivit yoki kashnich
ta'bga qarab tuz va murch
qovurish uchun o'simlik yog'i
oldingi
Shirin tayoqchalar
keyingi
Anjir va rukkolali salat

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.