Sabzavotli ragu
Masalliqlar:
-
1 dona bulg'or qalampiri
-
2 ta qovoqcha
-
1 dona baqlajon
-
2 ta pomidor
-
1 osh qoshiq pomidor pastasi
-
3-4 ta yashil rayhon yaproqchalari
-
1 bosh piyoz
-
1 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
-
ta'bga qarab tuz va murch
Yo’nalishlar
Tayyorlash juda oson va ko’p vaqtni talab qilmaydigan yozbop taomlardan biri – sabzavotli ragu tayyorlash retseptini taqdim etamiz.
Tayyorlaniladigan ichimlikka taxminan 6 000 so’m pul sarflaniladi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
1 dona bulg'or qalampiri | |
2 ta qovoqcha | |
1 dona baqlajon | |
2 ta pomidor | |
1 osh qoshiq pomidor pastasi | |
3-4 ta yashil rayhon yaproqchalari | |
1 bosh piyoz | |
1 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
ta'bga qarab tuz va murch |
Qovoqcha, bulg'or qalampiri va qovoqchani to'rtburchak shaklda to'g'rab olamiz.
Tovaga o'simlik yog'i quyib qizdiramiz. Piyoz, maydalangan sarimsoq piyoz va bulg'or qalampirini 5 daqiqa davomida qovurib olamiz.
Baqlajonni solib, birgalikda 5 daqiqa davomida qovurib olamiz.
Qovoqcha, pomidor pastasi va qirg'ichdan chiqarilgan pomidorni solamiz.
Rayhonni mayda to'g'rab solamiz, tuz va murch sepamiz. Qopqog'ini yopib, 15 daqiqa davomida dimlab pishiramiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
1 dona bulg'or qalampiri | |
2 ta qovoqcha | |
1 dona baqlajon | |
2 ta pomidor | |
1 osh qoshiq pomidor pastasi | |
3-4 ta yashil rayhon yaproqchalari | |
1 bosh piyoz | |
1 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
ta'bga qarab tuz va murch |