Nafis qaylada pishgan tovuq go’shti
Masalliqlar:
-
500 gramm tovuq filesi
-
1 bosh piyoz
-
150 gramm konservalangan yashil no'xot
-
2 osh qoshiq un
-
200 millilitr sut
-
qovurish uchun zaytun moyi
-
ta'bga qarab tuz va murch
-
50 millilitr suv
Yo’nalishlar
Bunday usulda pishiriladigan tovuq go’shti juda sersuv va mayin bo’lib pishadi. Yashil no’xat va sut esa unga umuman o’zgacha ta’m bag’ishlaydi.
Oddiy mahsulotlardan tayyorlaniladigan bu taom katta-yu kichikka birdek yoqishi aniq.
Tayyorlaniladigan ichimlikka taxminan 17 000 so’m pul sarflaniladi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
500 gramm tovuq filesi | |
1 bosh piyoz | |
150 gramm konservalangan yashil no'xot | |
2 osh qoshiq un | |
200 millilitr sut | |
qovurish uchun zaytun moyi | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
50 millilitr suv |
Tovuq go'shtini o'rtacha kattalikda to'g'rab, unga belab olamiz va yog'da qizarguniga qadar qovurib olamiz.
Tovuq ustidan to'g'ralgan piyozni solib, aralashtiramiz. Tuz va murch sepamiz.
Suv quyamiz va qopqog'ini yopib, 5 daqiqa past olovda dimlab pishiramiz.
Ustidan konservalangan yashil no'xatni solib, sutni ham quyamiz.
Sut quyuqlashguniga qadar 5-7 daqiqa davomida pishirib olamiz.
Taomga xohlagan garnirdan tayyorlab, dasturxonga tortamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
500 gramm tovuq filesi | |
1 bosh piyoz | |
150 gramm konservalangan yashil no'xot | |
2 osh qoshiq un | |
200 millilitr sut | |
qovurish uchun zaytun moyi | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
50 millilitr suv |