Baliqli kotletlar
Masalliqlar:
-
600 gramm baliq filesixumbosh baliq(tolstolob) yoki ilonbosh baliq(zmeegolov)
-
2 osh qoshiq makkajo'xori kraxmali
-
2 osh qoshiq smetana yoki shakarsiz yogurt
-
ta'bga qarab tuz va murch
-
1 bosh piyoz
-
1 dona qirg'ichdan chiqarilgan qizil sabzi
-
2 osh qoshiq pomidor pastasi
-
300 millilitr suv
-
qovurish uchun o'simlik yog'i
Yo’nalishlar
Baliq go’shtidan tayyorlangan kotletlar juda mazali bo’lib, shu bilan birga ular juda parhezbop taom hamdir.
Bu tez hazm bo’ladigan oqsilar, vitamin va minerallar manbaidir.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 50 000 so’m sarlaniladi.*
*narxi manba chip etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
600 gramm baliq filesi | |
2 osh qoshiq makkajo'xori kraxmali | |
2 osh qoshiq smetana yoki shakarsiz yogurt | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
1 bosh piyoz | |
1 dona qirg'ichdan chiqarilgan qizil sabzi | |
2 osh qoshiq pomidor pastasi | |
300 millilitr suv | |
qovurish uchun o'simlik yog'i |
Piyozni to'rtburchak qilib to'g'raymiz, sabzini qirg'ichdan chiqarib olamiz.
Baliq filesini blenderda maydalab olamiz va ichiga kraxmal, piyoz, sabzi, yogurt yoki smetana, tuz va murchdan solib, aralashtirib olamiz.
Aralashmadan kotletchalar yasab olamiz va ikkala tomonidan qizartirib qovurib olamiz. So'ng suv bilan pomidor pastasini aralashtirib olamiz va ichiga kotletlarni solib, dimlab pishiramiz. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
600 gramm baliq filesi | |
2 osh qoshiq makkajo'xori kraxmali | |
2 osh qoshiq smetana yoki shakarsiz yogurt | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
1 bosh piyoz | |
1 dona qirg'ichdan chiqarilgan qizil sabzi | |
2 osh qoshiq pomidor pastasi | |
300 millilitr suv | |
qovurish uchun o'simlik yog'i |