fbpx
Tvorog va lavashdan naychalar

Tvorog va lavashdan naychalar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Yupqa lavashga solib pishiriladigan tvoroglar juda mazali bo’lib, 25-30 daqiqa vaqt ichida tayyor bo’ladi. Ertalabgi nonushta yoki yengil kechki taom o’rnini bemalol bosa oladi.

Bu tvorogli pishiriq uchun tvorogli pishloq, suzma yoki oddiy tvorogdan foydalanishimiz mumkin.

Tayyorlaniladigan pishiriqqa taxminan 22 000 so’m pil sarflaysiz.*

*narxi manab chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

Portsiya:
300 gramm tvorogli pishloq oddiy tvorog yoki suzmadan foydalansangiz ham bo'ladi
2 ta lavash
1 dona tuxum
yarim bog' shivit
ta'bga qarab tuz va murch
qovurish uchun o'simlik yog'i
Qadam 1
Tugallandi

Tvorogni mayda to'g'rab olamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Tog'orachaga tvorog, tuxum sarig'i va to'g'ralgan shivitni solamiz. Tuz va murch sepib aralashtiramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Lavashni olib, uzun lentalarga kesib chiqamiz. Eni taxminan 8-10 sm bo'lsin.

Qadam 4
Tugallandi

Lavashning bir tomoniga bir osh qoshiqdan tvorogli aralashma solamiz. Ikkita chetki xamiriga tuxum oqidan surtib, ruletga o'xshatib o'rab chiqamiz

Qadam 5
Tugallandi

Ozroq yog' solingan tovada qovurib olamiz. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning o'zbek tilidagi telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • 30 daqiqa
  • Portsiya 4
  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
300 gramm tvorogli pishloq oddiy tvorog yoki suzmadan foydalansangiz ham bo'ladi
2 ta lavash
1 dona tuxum
yarim bog' shivit
ta'bga qarab tuz va murch
qovurish uchun o'simlik yog'i
oldingi
Vetnamcha usulda pishirilgan go’sht
keyingi
Rimcha salat

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.