Tovuq go’shti va makkajo’xorili salat
Masalliqlar:
-
500 gramm tovuq filesi
-
2 ta bodring
-
1 ta bulg'or qalampiri
-
150 gramm konservalangan makkajo'xori
-
1 bog' salat bargi
-
ta'bga qarab tuz va murch
-
Aralashmasiga:
-
1/2 bosh qizil piyoz
-
2 ta shoxcha ko'k piyoz
-
3 osh qoshiq mayonez
-
3 osh qoshiq smetana
Yo’nalishlar
Oddiy masalliqlardan tayyorlaniladigan, ammo juda mazali va yengil salat retseptini qarshi oling!Ayniqsa bunday salat ozishni xohlovchilar uchun ayni muddao bo’ladi.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 28 000 so’m sarf qilinadi.
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi
Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.
Masalliqlar:
500 gramm tovuq filesi | |
2 ta bodring | |
1 ta bulg'or qalampiri | |
150 gramm konservalangan makkajo'xori | |
1 bog' salat bargi | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
Aralashmasiga: |
|
1/2 bosh qizil piyoz | |
2 ta shoxcha ko'k piyoz | |
3 osh qoshiq mayonez | |
3 osh qoshiq smetana |
Aralashmasini tayyorlab olamiz:
Piyoz va ko'k piyozni mayda qilib to'g'raymiz. Smetana va mayonezni aralashtirib olamiz. Ustidan to'g'ralgan piyoz va ko'k piyozni solamiz. Aralashtirib olamiz.
Tovuq go'shtini uzunchoq shaklda to'g'rab olamiz va o'simlik yog'ida qizarguniga qadar qovurib olamiz.
Bodring va bulg'or qalampirini somoncha shaklda to'g'raymiz. Hammasini tog'orachaga solamiz, ustidan konservalangan makkajo'xorini ham solamiz.
Salat bargini ham qo'lda maydalab olamiz va qolgan masalliqlar ustidan solamiz.
Masalliqlar:
500 gramm tovuq filesi | |
2 ta bodring | |
1 ta bulg'or qalampiri | |
150 gramm konservalangan makkajo'xori | |
1 bog' salat bargi | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
Aralashmasiga: |
|
1/2 bosh qizil piyoz | |
2 ta shoxcha ko'k piyoz | |
3 osh qoshiq mayonez | |
3 osh qoshiq smetana |