Room 5 kafesidan retsept: Kesadilya

Room 5 kafesidan retsept: Kesadilya

Taomlari:

    Masalliqlar:

    Yo’nalishlar

    Bugun sizlar bilan “kesadilya” deb nomlanuvchi oddiy, lekin juda mazali meksikancha gazak tayyorlaymiz. Ana shunday retseptini bugun Room 5 kafesi biz bilan bo’lishadi.

    Bu yegulikni tez tayyorlaniluvchi taomlar safiga kiritishimiz mumkin, pita va pishloq bo’lsa bas, 20-30 daqiqada meksikancha tushlikgimiz tayyor bo’ladi.

    Masalliqlar:

    Adjust Servings:
    2 ta pita noni
    100 gramm pishloq
    40 gramm marinadlangan bodring
    100 gramm tovuq go'shti (lahm)
    60 gramm pomidor
    80 gramm shampinyon
    20 gramm qizil bulg'or qalampiri
    40 gramm mayonez
    10 gramm xantal
    qovurish uchun o'simlik yog'i
    Qadam 1
    Tugllandi

    Tovaga o'simlik yog'ini solib qizdiramiz.

    Tovuq va qo'ziqorinni yupqa to'g'raymiz va qovurib olamiz.

    Qadam 2
    Tugllandi

    Pomidor, bodring va bulg'or qalampirini aylana parrak shaklda to'g'rab olamiz.

    Qadam 3
    Tugllandi

    Pitani yarmiga qo'ziqorin va tovuq, sabzavotlarni tekis terib chiqamiz va ustidan pishloqni qirg'ichdan o'tkazib sepamiz.

    Qadam 4
    Tugllandi

    Pitani ikkinchi yarmi bilan ustini yopamiz va elektrogrilga yo'llaymiz.

    Agarda elektrogril bo'lmasa, unda oddiy tovadan foydalaning. Ikki tomonidan ham qizartirib oling.

    Qadam 5
    Tugllandi

    Tayyor kesadilyani uchga bo'lamiz.

    Qayla (mayonez va xantal aralashmasi) va ko'katlar bilan tortamiz. Yoqimli ishtaha!

    Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

    • 30 daqiqa
    • Serves 2
    • Oddiy

    Share it on your social network:

    Or you can just copy and share this url

    Masalliqlar:

    Adjust Servings:
    2 ta pita noni
    100 gramm pishloq
    40 gramm marinadlangan bodring
    100 gramm tovuq go'shti (lahm)
    60 gramm pomidor
    80 gramm shampinyon
    20 gramm qizil bulg'or qalampiri
    40 gramm mayonez
    10 gramm xantal
    qovurish uchun o'simlik yog'i
    oldingi
    Fransuzcha salat
    keyingi
    Mikroto’lqinli pechda mazali tovuq pishirish

    Fikringiz