fbpx
Qaymoqli qaylada pishirilgan tovuq jigari

Qaymoqli qaylada pishirilgan tovuq jigari

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Tovuq jigaridan tayyorlangan ajoyib taom retseptini taqdim etamiz. Ular qaymoqli qaylada tayyorlanilishi sabab ham juda yumshoq va o’zgacha ta’mda bo’lib pishadi.

Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 15 000 so’m sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

500 gramm tovuq jigari
1 bosh piyoz
3 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
150 millilitr 35 %li yog'li qaymoq
ta'bga qarab tuz va murch
qovurish uchun o'simlik yog'i
Qadam 1
Tugallandi

Jigarlarni yuvib, pelyonkasidan tozalab olamiz. O'rtacha kattalikda to'g'rab olamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Tovaga o'simlik yog'i solib, to'g'ralgan jigarlarni yarim tayyorbo'lguniga qadar qovurib olamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Piyoz va sarimsoq piyozni to'g'rab ustidan solamiz, so'ng birgalikda 5-6 daqiqa davomida qovuramiz.

Qadam 4
Tugallandi

Qaymoqni quyib, tuz va murch sepamiz. Qopqog'ini yopib, 10-15 daqiqa davomida dimlab pishiramiz.

To'g'ralgan ko'katlardan sepib, dasturxonga tortamiz.

Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

500 gramm tovuq jigari
1 bosh piyoz
3 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
150 millilitr 35 %li yog'li qaymoq
ta'bga qarab tuz va murch
qovurish uchun o'simlik yog'i
oldingi
Ko’katli «garmoshka» noni
keyingi
Baqlajon va anor-yogurt aralashmasidan salat

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.