Qarsildoq tovuq solingan pishloqli krem-sho’rva
Masalliqlar:
-
250 gramm tovuq filesi
-
1 bosh piyoz
-
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
-
2 ta kartoshka
-
1 ta qizil sabzi
-
200 gramm eritilgan pishloq
-
50 gramm qattiq pishloq
-
1 osh qoshiq qaymoq
-
ta'bga qarab tuz va murch
Yo’nalishlar
Bunday taom nafaqat mazali, balki juda to’yimli hamdir. Shuningdek uning o’zgacha usulda tortilishi, siz va yaqinlaringizga yoqishi aniq.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 30 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qilinadi.
Masalliqlar:
250 gramm tovuq filesi | |
1 bosh piyoz | |
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
2 ta kartoshka | |
1 ta qizil sabzi | |
200 gramm eritilgan pishloq | |
50 gramm qattiq pishloq | |
1 osh qoshiq qaymoq | |
ta'bga qarab tuz va murch |
1 litr suvga tovuq filesini solib, 30 daqiqa davomida qaynatib pishiramiz.
Pishgan go'shtni suvini alohida idishga olib, o'zini mayda qilib to'g'raymiz. Yog' solingan tovada, baland olovda qovurib olamiz.
So'ng piyozni to'g'rab, uni ham alohida tovada qovuramiz. Ustidan sarimsoq, to'rtburchak qilib to'g'ralgan kartoshka va sabzini ham solamiz.
Borgalikda 10-15 daqiqa qovuramiz.
Ustidan bulyonni quyib, sabzavotlar pishgunicha qaynatamiz.
Sabzi va kartoshka pishgandan so'ng eritilgan pishloq, qirilgan qattiq pishloq va qaymoqni solamiz.
Yana 10 daqiqacha pishiramiz.
So'ng blenderda hammasini silliq holatga kirgunicha ezib maydalaymiz.
Masalliqlar:
250 gramm tovuq filesi | |
1 bosh piyoz | |
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
2 ta kartoshka | |
1 ta qizil sabzi | |
200 gramm eritilgan pishloq | |
50 gramm qattiq pishloq | |
1 osh qoshiq qaymoq | |
ta'bga qarab tuz va murch |