fbpx
Pishloq va kolbasali «atirgullar»

Pishloq va kolbasali «atirgullar»

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Kolbasa va pishloq solib pishirilgan «atirgullar» — ajoyib yegulik vazifasini o’taydi. Tez tayyorlanilib, dasturxondan bir necha daqiqada tugab qoladi.

Tayyorlaniladigan pishiriqqa taxminan 20 000 soʻm sarf qilinadi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

Portsiya:
250 gramm qatlama xamir
200 gramm qaynatilgan kolbasa
100 gramm qattiq pishloq
Qadam 1
Tugallandi

Kolbasani yarim oy shaklida, pishloqni esa yupqa to'rtburchak qilib to'g'raymiz.

Qadam 2
Tugallandi

Xamirni kattaligini 20x8, qalinligini esa 2 mm qilib yoyamiz.

Xuddi rasmda ko'rsatilgandek, terib chiqamiz va xamirning bir cheti bilan ikkinchi tomonini ustini yopamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Xahlagan tomondan xuddi ruletfek o'raymiz va "atirgullar" yasab olamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Kapkeyklar qolipiga terib chiqamiz va oldindan 190-200 C darajada qizdirilgan gaz pechida 20-30 daqiqa davomida pishirib olamiz. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • 30 daqiqa
  • Portsiya 4
  • Oddiy
  • 190 C

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
250 gramm qatlama xamir
200 gramm qaynatilgan kolbasa
100 gramm qattiq pishloq
oldingi
Oshirma xamirdan tayyorlangan o’rama pirog
keyingi
Videoretsept: Yangi Yil pechenyesi

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.