
Pishloq va kolbasali «atirgullar»
Masalliqlar:
-
250 gramm qatlama xamir
-
200 gramm qaynatilgan kolbasa
-
100 gramm qattiq pishloq
Yo’nalishlar
Kolbasa va pishloq solib pishirilgan «atirgullar» — ajoyib yegulik vazifasini o’taydi. Tez tayyorlanilib, dasturxondan bir necha daqiqada tugab qoladi.
Tayyorlaniladigan pishiriqqa taxminan 20 000 soʻm sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
| 250 gramm qatlama xamir | |
| 200 gramm qaynatilgan kolbasa | |
| 100 gramm qattiq pishloq |
Kolbasani yarim oy shaklida, pishloqni esa yupqa to'rtburchak qilib to'g'raymiz.
Xahlagan tomondan xuddi ruletfek o'raymiz va "atirgullar" yasab olamiz.
Kapkeyklar qolipiga terib chiqamiz va oldindan 190-200 C darajada qizdirilgan gaz pechida 20-30 daqiqa davomida pishirib olamiz. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Warning: Undefined array key "osetin_author_visibility" in /data/wp-content/themes/food-blog-by-osetin/template-parts/author-info.php on line 3
Warning: Trying to access array offset on null in /data/wp-content/themes/food-blog-by-osetin/template-parts/author-info.php on line 3
Masalliqlar:
| 250 gramm qatlama xamir | |
| 200 gramm qaynatilgan kolbasa | |
| 100 gramm qattiq pishloq |





