fbpx
Pishloq, ismaloq va tuxumli sloykalar

Pishloq, ismaloq va tuxumli sloykalar

Masalliqlar:

Yo’nalishlar

Pishloq va tuxumli sloykalar nonushta uchun juda mos keladigan ajoyib pishiriqdir.

Ushbu qarsildoq sloykalarni tayyorlash uchun muzlatgichda tayyor xamir va juda oz vaqt kerak bo’ladi.

Tayyor taomning taxminiy narxi – 65 000 so’m. *

narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Yangidan yangi retseptlar bilan birinchilardan bo’lib tanishishni xohlasangiz, unda bizning telegram kanalimizga albatta a’zo bo’ling.

Masalliqlar:

Portsiya:
500 gramm tayyor qatlama xamir
200 gramm pishloq
80 gramm tvorogli pishloq
3 ta qaynatilgan tuxum
100 gramm ismaloq
0,5 bog' shivit
ta'bga ko'ra tuz
ustiga surtish uchun tuxum
Qadam 1
Tugallandi

Xamirni xona haroratida eritamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Nachinka tayyorlaymiz:

Pishloqni qirg'ichning katta tishidan o'tkazamiz.

Qadam 3
Tugallandi

Tuxumni to'rtburchak shaklida to'g'raymiz.

Qadam 4
Tugallandi

Ismaloq va shivitni mayda to'g'raymiz.

Qadam 5
Tugallandi

Barcha masalliqlarni idishga solib, tuz sepib, aralashtiramiz.

Qadam 6
Tugallandi

Xamirni 0,3-0,5 sm qalinlikdagi to'g'rito'rtburchak shaklida yoyamiz.

Qadam 7
Tugallandi

10 ga 10 smli to'rtburchaklarga bo'lamiz.

Qadam 8
Tugallandi

O'rtasiga nachinka solib, uchburchak shaklida tugamiz. Chetlarini sanchqi yordamida ezib chiqamiz.

Qadam 9
Tugallandi

Tayyor sloykalarni gaz pechi patnisiga joylashtirib, ustiga tuxum surtamiz. 200 C darajada qizdirilgan gaz pechiga 15 daqiqaga yuboramiz.

Yoqimli ishtaha!

  • 30 daqiqa
  • Portsiya 18
  • O’rtacha
  • 200 C

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
500 gramm tayyor qatlama xamir
200 gramm pishloq
80 gramm tvorogli pishloq
3 ta qaynatilgan tuxum
100 gramm ismaloq
0,5 bog' shivit
ta'bga ko'ra tuz
ustiga surtish uchun tuxum
oldingi
Videoretsept: «Bitoe steklo» deserti
keyingi
Videoretsept: oshirma xamirdan olchali bulochkalar

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.