fbpx
Pishirishni talab qilmaydigan shokoladli chizkeyk

Pishirishni talab qilmaydigan shokoladli chizkeyk

Masalliqlar:

  • Biskvitiga:

  • Pishloqli qavatiga:

Yo’nalishlar

Chizkeyklar shirinlik sevuvchilar qalblarining tub-tubidan joy olishga ulgurishgan. Shu sababli ham pishirish talab etilmaydigan shokoladli chizkeyk retseptini siz azizlarga ham taqdim etishga shoshilamiz.
Odatda ana shu pishloqli qavatini pishirish bekajonlarga qiyinchilik tug’diradi. Bizning retseptdan foydalanib, juda mazali chizkeyk pishirib, yaqinlaringizni, ayniqsa bolajonlarni juda ham xursand qila olasiz.

Tayyorlaniladigan pishiriqqa taxminan 97 000 so’m pul sarflaniladi.*

*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.

Masalliqlar:

Portsiya:
Biskvitiga:
75 gramm sariyog'
75 gramm qora shokolad
150 gramm un
2 osh qoshiq kakao
1/4 choy qoshiq iste'mol sodasi
1/4 choy qoshiq tuz
120 gramm shakar
1 dona tuxum
Pishloqli qavatiga:
400 gramm qora shokolad
300 gramm tvorogli pishloq
40 gramm shakar
2 osh qoshiq yangi damlangan qahva
350 millilitr 35 %li yog'li qaymoq
bezatish uchun malina
Qadam 1
Tugallandi

Biskvit

Suv bug'ida sariyog' va shokoladni eritib olamiz va biroz sovutamiz.

Qadam 2
Tugallandi

Tog'orachaga un, kakao, tuz va iste'mol sodasini solamiz.

Boshqa idishga esa tuxum, shakar va shokoladli aralashmani solamiz. Bu ikkita aralashmani birlashtiramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Xamirni aylanasi 18 sm li, pergament qog'oz to'shalgan qolipga solamiz.

Qadam 4
Tugallandi

160 ° darajada qizdirilgan gaz pechida 20 -25 daqiqa davomida pishirib olamiz.

Qadam 5
Tugallandi

Pishloqli qavat

Shokoladni suv bug'ida eritib, ozroq sovutib olamiz.

Qadam 6
Tugallandi

Pishloqni shakar va yangi damlangan, lekin sovutilgan qahva bilan yaxshilab ko'pirtirib olamiz.

So'ng ustidan sovigan shokoladni solib aralashtiramiz.

Qadam 7
Tugallandi

Muzdek qaymoqni ko'pirtirib olamiz va shokoladli aralashmaga solamiz.

Qadam 8
Tugallandi

Massani biskvit ustiga solamiz, ustini tekislab 5-6 soatga sovutgichga olib qo'yamiz. So'ng olib, qolipdan ajratamiz va ustini malina bilan bezatamiz. Yoqimli ishtaha!

Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning o'zbek tilidagi telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.

Muallif: Sitora

  • Portsiya 8
  • O’rtacha

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

Portsiya:
Biskvitiga:
75 gramm sariyog'
75 gramm qora shokolad
150 gramm un
2 osh qoshiq kakao
1/4 choy qoshiq iste'mol sodasi
1/4 choy qoshiq tuz
120 gramm shakar
1 dona tuxum
Pishloqli qavatiga:
400 gramm qora shokolad
300 gramm tvorogli pishloq
40 gramm shakar
2 osh qoshiq yangi damlangan qahva
350 millilitr 35 %li yog'li qaymoq
bezatish uchun malina
oldingi
La Cantine kafesidan retsept: Lasosdan tayyorlanilgan terrinlar
keyingi
Olcha va makli pirog

2 Sharhlar Hide Comments

Assalomu aleykum! Chizkeyklar, odatda pishloqdan tayyorlaniladi. Chunki «cheese» – pishloq, «cake» esa pirog, ya’ni pishloqli pirog degan ma’noni bildiradi. Lekin siz bizning saytda suzmadan tayyorlaniladigan chizkeyk retseptini ham topishingiz mumkin.

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.