Oddiy oshxamir qorish
Masalliqlar:
-
700 gramm un
-
230-250 millilitr iliq suv
-
1.5 choy qoshiq tuz
-
2 osh qoshiq o'simlik yog'i
Yo’nalishlar
Yaqinlaringizni xonim yoki tobida pishgan mantilar bilan siylang! Bu yerda asosiy rolni to’g’ri qorilgan oshxamir o’ynaydi.
Bunday xamirni yoyish umuman qiyinchilikm tug’dirmaydi, agarda unga ozroq sirka ham qo’shsak chebureklar uchun xamirga ega bo’lamiz.
Masalliqlar:
700 gramm un | |
230-250 millilitr iliq suv | |
1.5 choy qoshiq tuz | |
2 osh qoshiq o'simlik yog'i |
Katta idishga unni solamiz va ustidan tuzli suvni solib yaxshilab aralashtiramiz.
Qo'lga yopishmaydigan, o'rtacha yumshoqlikdagi xamir qoramiz.
Xamir tin olib bo'lgach uni yupqa qilib yoyib chiqamiz va xonimning turiga qarab kesib chiqasiz yoki undan manti ham pishirsangiz bo'ladi. Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
700 gramm un | |
230-250 millilitr iliq suv | |
1.5 choy qoshiq tuz | |
2 osh qoshiq o'simlik yog'i |