Ismaloq solib pishirilgan tovuqli kotletlar
Masalliqlar:
-
600 gramm tovuq filesi
-
1 bog' ismaloq
-
1 dona tuxum
-
1 osh qoshiq un
-
1 choy quritilgan qalampir (paprika)
-
0.5 choy qoshiq sarimsoqpiyoz kukuni
-
ta'bga qarab tuz va murch
-
qovurish uchun o'simlik yog'i
Yo’nalishlar
Ismaloq solib pishiriladigan tovuqli kotletlar umuman takrorlanmas ta’mni kasb etadi desak, hech ham mubolag’a bo’lmaydi.
Bunday kotletlarni qaynatilgan guruch yoki kartoshkali pyure bilan birga tortish mumkin.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 25 000 so’m sarf qilinadi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
600 gramm tovuq filesi | |
1 bog' ismaloq | |
1 dona tuxum | |
1 osh qoshiq un | |
1 choy quritilgan qalampir (paprika) | |
0.5 choy qoshiq sarimsoqpiyoz kukuni | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
qovurish uchun o'simlik yog'i |
Ismaloqni yuvib, qattiq poyachalarini kesib tashlaymiz. Barglarining ustidan qaynoq suv quyib, so'ng turli suzgichga solib, suvini oqizib tashlaymiz.
Barglarini o'rtacha kattalikda to'g'rab olamiz.
Tovuq go'shtini mayda to'g'rab olamiz.
Tog'orachaga go'sht, ismaloq, tuxum va ziravorlarni solib, aralashtirib olamiz.
Unni sepib, yaxshilab aralashtiramiz va kotletchalar yasab olamiz.
Tovaga yog' solib qizdiramiz va kotletlarni har bir tarafini taxminan 3 daqiqadan qovurib olamiz. Ehtiyojga qarab, qopqog'ini yopib, ozroq dimlaymiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.m
Masalliqlar:
600 gramm tovuq filesi | |
1 bog' ismaloq | |
1 dona tuxum | |
1 osh qoshiq un | |
1 choy quritilgan qalampir (paprika) | |
0.5 choy qoshiq sarimsoqpiyoz kukuni | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
qovurish uchun o'simlik yog'i |