fbpx
Grekcha «Dzadziki» qaylasi

Grekcha «Dzadziki» qaylasi

Masalliqlar:

Yo’nalishlar


Dzadziki — bu ko’pchilikka tanish va sevimli qaylalardan biri bo’ib, u oddiy yogurt, bodring va sarimoqpiyozdan tayyorlaniladi.

Bu qaylani tayyorlashda qaymoqli suzmasan foydalanishingizni tavsiya qilamiz, chunki u ko’proq grekcha yogurtga o’xshab ketadi.

Aytgancha, bu qaylani shunchaki nonga surtib yesangiz ham bo’ladi.

Masalliqlar:

500gramm qaymoqli suzma
100 gramm bodring
3 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
3 poycha shivit
2 osh qoshiq zaytun moyi
ta'bga qarab tuz
Qadam 1
Tugallandi

Bodringlarni yuvib, qirg'ichning katta tishchasidan chiqaramiz.

Qadam 2
Tugallandi

Ustidan maydalangan saeimsiqpiyoz va zaytun moyini solib, qo'lda yaxshilab aralashtiramiz.

Qadam 3
Tugallandi

Bodringdan ajralib chiqqqn suvini to'kib tashlab, ustidan suzmani solamiz.

Qadam 4
Tugallandi

Tuz va to'gralgan shivitni solib aralashtiramiz va 1-2 soatga sovutgixhga olib qo'yamiz. Yoqimli ishtaha!

Muallif: Sitora

  • Oddiy

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Masalliqlar:

500gramm qaymoqli suzma
100 gramm bodring
3 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
3 poycha shivit
2 osh qoshiq zaytun moyi
ta'bga qarab tuz
oldingi
Bodring va karamli salat
keyingi
Videoretsept: Kotletlar

Izohingizni yozib qoldiring

Qo'shimcha imkoniyatlarga ega bo'lish uchun saytdan ro'yxatdan o'ting.