Batafsil fotoretsept: Turkcha somsa
Masalliqlar:
-
Xamiriga:
-
100 gramm margarin yoki sariyog'
-
200 gramm smetana
-
375 gramm un
-
0.5 choy qoshiq qabartma
-
1 choy qoshiq tuz
-
Asosiga:
-
500 gramm qiyma
-
2 bosh piyoz
-
2-3 ta kartoshka
-
4 osh qoshiq o'simlik yog'i
-
ta'bga qaranb tuz va murch
-
ta'bga qarab zira
Yo’nalishlar
Bunday somsa smetanaga qorilgan xamirdan tayyorlanib, asos sifatida qiyma va kartoshka bo’lakchalari qo’shiladi. Pishgan somsalar esa og’zingizda erib ketadi!
Bu somsa uchun xamir juda oson tayyorlaniladi. Uni xohishingizga qarab ertaroq ham tayyorlab qo’yishingiz mumkin, masalan ertalab xamirini qorib qo’yib, tushlik yoki kechki ovqatga issiq mazali yegulikdan pishirib yaqinlaringizni xursand qilishingiz mumkin.
Masalliqlar:
Xamiriga: |
|
100 gramm margarin yoki sariyog' | |
200 gramm smetana | |
375 gramm un | |
0.5 choy qoshiq qabartma | |
1 choy qoshiq tuz | |
Asosiga: |
|
500 gramm qiyma | |
2 bosh piyoz | |
2-3 ta kartoshka | |
4 osh qoshiq o'simlik yog'i | |
ta'bga qaranb tuz va murch | |
ta'bga qarab zira |
Somsalarni issiqligida pomidorli qayla bilan dasturxonga tortishingiz mumkin. Yoqimli ishtaha!
Retseptlardan eng birinchi bo'lib telegram kanalimizda bilib oling. A'zo bo'ling, afsuslanmaysiz!
Masalliqlar:
Xamiriga: |
|
100 gramm margarin yoki sariyog' | |
200 gramm smetana | |
375 gramm un | |
0.5 choy qoshiq qabartma | |
1 choy qoshiq tuz | |
Asosiga: |
|
500 gramm qiyma | |
2 bosh piyoz | |
2-3 ta kartoshka | |
4 osh qoshiq o'simlik yog'i | |
ta'bga qaranb tuz va murch | |
ta'bga qarab zira |
1 Sharhlar Hide Comments
Toshkent