Baqlajon va pishloqdan gazak
Masalliqlar:
-
400 gramm baqlajon
-
150 gramm qizil bulg'or qalampiri
-
150 gramm sariq bulg'or qalampiri
-
200 gramm motsarella pishlog'i
Yo’nalishlar
Bugu sizlarga baqlajon, bulg’or qalampiri va motsarella pishlog’idan tayyorlaniladigan iliq gazak retseptini taqdim etamiz.
Bu taom bir necha daqiqani ichida tayyor bo’ladi.
Tayyorlaniladigan taom 13 000 so’m pul sarflaniladi.*
*narxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
400 gramm baqlajon | |
150 gramm qizil bulg'or qalampiri | |
150 gramm sariq bulg'or qalampiri | |
200 gramm motsarella pishlog'i |
Baqlajonni parrak qilib, 1-1,5 sm qalinlikda to'g'rab olamiz.
Ozroq yog' surtilgan gril-tova yoki gaz pechi panjarasiga qo'yib, 180 C haroartda yumshagunicha pishirib olamiz.
Bulg'or qalampirlarini halqa yoki yarim halqa qilib to'g'rab oling.
Baqlajonlarni pergament qog'oz to'shalgan gaz patnisiga terib, ustidan bug'or qalampirlari va ichiga 10-15 grammdan pishloq qo'yib chiqamiz.
So'ng 180 C darajada qizdirilgan gaz pechida 15-20 daqiqa davomida pishirib olamiz.
Azizlar, barcha yangiliklardan birinchi xabardor bo'lishni istasangiz, unda hoziroq sahifamizning o'zbek tilidagi telegram kanaliga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
400 gramm baqlajon | |
150 gramm qizil bulg'or qalampiri | |
150 gramm sariq bulg'or qalampiri | |
200 gramm motsarella pishlog'i |