Baqlajon, rayhon va yalpizli salat
Masalliqlar:
-
4 ta baqlajon
-
5-7 ta rayhon yaqroqchalari
-
5-7 ta yalpiz yaproqchalari
-
yarmita limon sharbati
-
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi
-
ta'bga qarab tuz va murch
-
2 osh qoshiq zaytun moyi
-
2 litr suv
Yo’nalishlar
Bugun bizlar xonadoningizga rayhon va yalpiz solib tayyorlaniladigan mazali baqlajonli salat retsepti bilan tashriy buyuramiz.
Bunday salat har qanday taomga ajoyib qo’shimcha bo’lishi aniq.
Tayyorlaniladigan yegulikka taxminan 7 000 so’m sarf qilinadi.*
*nnarxi manba chop etilgan vaqtgagina amal qiladi.
Masalliqlar:
4 ta baqlajon | |
5-7 ta rayhon yaqroqchalari | |
5-7 ta yalpiz yaproqchalari | |
yarmita limon sharbati | |
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
2 osh qoshiq zaytun moyi | |
2 litr suv |
Suvni gazga qo'yib qaynatamiz, so'ng tuz sepamiz.
Baqlajonlarni dumini olib tashlab, butunligicha qozonga solamiz. Qayta qaynab chiqqanidan so'ng olovni pasaytirib, yana 5 daqiqa davomida qaynatamiz.
Baqlajonlarni uzunasiga ikkiga bo'lib, 1 sm qalinlikda kesib chiqamiz.
Yalpiz, rayhon va sarimsoq piyozni mayda to'g'rab, salatga solamiz.
Tuz, murch sepib, zaytun yog'ini quyamiz. Aralashtirib, dasturxonga tortamiz.
Yoqimli ishtaha!
Yangidan yangi retseptlarni bizdan kutib qoling va bizning telegram kanalimizga albatta a'zo bo'ling.
Masalliqlar:
4 ta baqlajon | |
5-7 ta rayhon yaqroqchalari | |
5-7 ta yalpiz yaproqchalari | |
yarmita limon sharbati | |
2 ta sarimsoqpiyoz tishchasi | |
ta'bga qarab tuz va murch | |
2 osh qoshiq zaytun moyi | |
2 litr suv |